Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

SuperBabies: Baby Geniuses 2


Om en superbebis med mystiska krafter som här hjälper en ny kull småstjärnor.


Originaltitel SuperBabies: Baby Geniuses 2
Alternativ titel Baby Geniuses 2, Baby Geniuses 2: Return of the Super Babies
Regissör Bob Clark
Manus Steven Paul, Gregory Poppen
Genre 2000-tal, Komedi
Skådespelare Jon Voight, Scott Baio, Vanessa Angel, Peter Wingfield, Skyler Shaye, Justin Chatwin, Thomas Kretschmann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 20256

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-04-25
Första filmen känns plötsligt inte lika dålig.
StureStenhög
2016-03-04
Här flippar det ännu mer än den redan ganska flippade första filmen, och då blir den också snäppet roligare än sin föregångare. Man blir fullkomligt bombarderad med dumheter från början till slut, och det är ju ändå precis vad jag vill bli också. Imponerande på sitt sätt att överhuvudtaget komma på den här handlingen faktiskt. Jon Voight är dessutom ett kapitel i sig själv, han har sannerligen sålt ut sin själ här, men det är jag bara glad för, hans karaktär är väldigt rolig och är filmens stora behållning. En del av mig vill belöna detta genom att sätta en trea, men tyvärr finns det alldeles för många medvetna försök till humor som är riktigt usla. All dialog som inte levereras av Voight, och i synnerhet den som tilldelats ungarna, är för dålig för att jag riktigt ska kunna blunda för det. Men det blir en stark tvåa, det här var bra underhållning
Umreti
2010-11-05
Håller med Dained, en riktigt bra film för hela familjen! Jag satt och grät och skrattade omväxlande i två timmar. Såg den med sonen och min farfar Lelle, vi hade 3d-glasögon. Sen visade det sig att vi inte hade en 3d-tv (men då var det för sent för att ta av dem). Men rackans vad busiga de där barnen var! ;) Tyckte också slutet var rätt sorgligt men det var toppen. Därför får den toppenbetyg, en SOLKLAR fyra! Tips: Tänk Avatar fast 3d.
Dained
2010-11-05
helt okej film.. Slutet var lite sorgligt men det gör filmen bara bättre. Därför ger jag den en 5/5 bäbisar :P xD
schramm
2010-03-10
James Bond för pedofiler. Nära en tvåa pga bollungen!
Ondskapt
2010-03-09
Alltså...allvarligt...det här är det absolut sämsta jag någonsin upplevt i filmväg. Det är en helt fruktansvärt vidrigt dåligt usel styggelse som aldrig ens borde fått sig en tanke ägnad.
GrandMaster_E
2010-02-20
Pinsamt ruttet
jaghardamp
2010-01-12
Enligt imdb så finns det två filmer som är värre än denna. Men det har jag svårt att tro. Riktigt osammanhängade/skum/dålig/allt dåligt på en och samma gång som kan va med i en film-film.
Krusty
2010-01-08
Den var så dålig att jag bara ville riva ut mina ögon. Denna var inte "bra" dålig utan bara DÅLIGT dålig! Vem fan gav pengar till denna smörja, de måste vetat på förhand att det skulle bli skit.
tandersten
2010-01-08
Så har man äntligen sett denna! man kan väl säga att den måste ses för att man verkligen ska förstå hur illa det är. Jon Voight gör sitt livs roll!
Visa äldre kommentarer »