Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Summer Catch


Han har dom rätta kasten. Hon har dom rätta kurvorna. Men det är förälskelsen som för dom samman i Summer Catch. Två av Amerikas största nöjen, baseball och kärlek, står i fokus i denna Bull Durham-inspirerade romantiska komedi. Ryan Dunne är en trädgårdsarbetare som drömmer om att bli baseballproffs. Tenley Parrish kommer från en förmögen familj och har semester på Cape Cod. Han älskar henne. Hon älskar honom. Men det finns en hållhake. Tenleys familj godkänner inte deras kärlek.


Originaltitel Summer Catch
Regissör Michael Tollin
Manus Kevin Falls, John Gatins
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Freddie Prinze Jr, Jessica Biel, Fred Ward, Matthew Lillard, Brian Dennehy, Jason Gedrick, Brittany Murphy, Bruce Davison, Marc Blucas, Wilmer Valderrama, Corey Pearson, Christian Kane, Cedric Pendleton, Gabriel Mann, Jed Rhein, Zena Grey, John C McGinley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1133
Filmnummer 7693

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2021-03-27
Ungdomsfilm / baseballfilm är ju en riktigt bra kombo egentligen men den här lider ju av milleniumbuggarna med tusentals fetto-skämt, samt en kille som beter sig som ett rövhål under halva filmen tills tjejen (!) ber om ursäkt för hur hon beter sig, och sen fortsätter han bete sig som ett rövhål ända fram till sista fem minuterna. Det är väldigt lättittat, men det är inte speciellt bra.
Krille80
2014-11-25
Detta är en film som passar bra en helgdageftermiddag då man bara vill slappna av i soffan och inte tänka så mycket. Det är ingen film man myser till på kvällen. Många skådisar att känna igen och gillar man några av dem kan det vara värt att spendera en stund framför TV:n. Det är dock inget speciellt minnesvärt men den är godkänd. 2+
Scooterpie
2012-10-22
Let's be together! DUUUURRRRRR

2012-10-21
Freddie Prinze Jr håller ställningarna, Dennehy är med, så jag står ut.
eandersson
2012-05-13
Jessica Biel, ojojoj. Filmen, ujujuj.
karlmats
2011-08-01
En rätt skräpig historia som räddas av det faktum att man har Freddie Prinze och baseboll. Klippningen är helt åt helvete och dialogen är rätt trött. Sen kan jag inte låta bli att bli lite besviken på Jessica Biel, så fantastisk var hon ju faktiskt inte vilket gör att relationsbiten blir lite lidande. Miles fettofetisch känns också rätt avtändande. 2an känns given och filminfon ovanför känns ovanligt usel men reflekterar väl filmens kvalité på ett förträffligt sätt.
joe_pearson
2010-09-16
Den är ju inte mer än en tvåa om de inte vore för Jessica Biel i en rosa Bikini. Oooooh!
NeeB
2010-08-09
urk urk :)
Samulll
2010-08-09
För mycket baseball. Alldeles för mycket baseball. Inte ens så töntig att den är rolig för att den är töntig, utan den är bara dålig. Samma musik och känsla i fotot som i alla andra liknande filmer och samma karaktärer som det alltid finns.
tobgbg
2010-08-08
Klyschig och väldigt tunnt med både manus och handling.Men...den va helt ok att ligga och titta på med ett halvt öga innan man ska göra sig redo för att sova och ladda inför nästa arbetsvecka. Gillar ända PrinZe och en film med Biel i är alltid SEvärd.
Visa äldre kommentarer »