Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Suiyô puremia: sekai saikyô J horâ SP Nihon no kowai yoru


Fem skräckhistorier av fem japanska regissörer. Filmerna är: The Spiderwoman, Crevices, The Sacrifice, Blonde Kwaidan och Presentiment.


Originaltitel Suiyô puremia: sekai saikyô J horâ SP Nihon no kowai yoru
Alternativ titel Dark Tales of Japan
Regissör Norio Tsuruta, Masayuki Ochiai, Takashi Shimizu, Kôji Shiraishi, Yoshihiro Nakamura
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare Teruyuki Kagawa, Kayoko Shiraishi, Tetta Sugimoto, Yoshinori Okada, Miyako Yamaguchi, Yoko Maki, Moro Morooka, Kanako Fukaura, Hijiri Kojima, Megumi Asaoka, Shôzô Endô, Anri Sugihara, Shunsuke Nakamura, Shigenori Yamazaki, Yû Yamada
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12
Filmnummer 44404

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TheodorMN
2013-03-10
Crevices och Spiderwoman var helt okej, resten sådär. Ändå sevärt!
Cumlin
2007-10-31
Ok, nu har jag sett alla kortfilmerna. The spiderwoman var helt okej. Den ligger på en trea. Crevices var konstig och hade inget sammanhang i sig, vilket är synd eftersom Norio Tsuruta är en av mina favorit regissörer. den ligger på en tvåa. The sacrifice var ganska bra och man förstod den bra. den ligger på en fyra. Takashi shimizu har gjort många mästerverk, men Blonde Kwaidan känns som en parodi av asiatiskt svart mördarhår, sóm i detta fall handlar om amerikanskt blont mördarhår. En tvåa. Presentiment var abslolut bäst. Riktigt snyggt gjord. Den hängde även ihop lite grann med Masayuki Ochiais "Infection". en stark fyra på den. Totalt får filmen en trea.
monsterpop
2007-01-13
tales of terror som ni talar om verkar (felaktigt) saluföras med dennas originaltitel, samt regissörernas namn, i sverige. finns en tales of terror på imdb som verkar stämma bättre: http://www.imdb.com/title/tt0468774/ men är fan inte hundra på om det är den heller
skitbad
2006-08-21
rhaoth: då har vi nog stött på samma film, kändes ganska snöpligt att bara få 11 femminutersfilmer då det stod att det var 33st med en total speltid på ca 2.5h inte sant? Hsh så är det nog inte denna dock då ingen av kortfilmerna har något av namnen som nämns till vänster.
rhaoth
2006-07-27
Hmm, jag vet inte om det var den här jag såg. På hyrbutiken hette den "Tales of Terror" med bl.a. Takashi Shimizu som regissör men där skulle det vara 33 kortfilmer, inte fem. (även om bara 11 av 33 fungerade).