Sugar

Cliff har levt skyddad hela sitt liv när han träffar en manlig prostituerad i Torontos gaykvarter.

Originaltitel Sugar
Regissör John Palmer
Manus Todd Klinck, Bruce La Bruce
Genre Romantik, Drama, 2000-tal
Skådespelare Brendan Fehr, Andre Noble, Maury Chaykin, Sarah Polley, Marnie McPhail, Michael Riley, Haylee Wanstall

BrendaWalsh
2009-12-26
Svårt att förstå den hårda kritiken, detta är för mig en av de starkaste filmerna Bruce La Bruce har varit inblandad i, en film som i mångt och mycket liknar Larry Clarks kultförklarade Kids. Visst finns det vissa brister men så mycket väger upp detta som lillasysterns roll som adhd-diagnoserad och på det pusher, om mamman som säljer kakor. Bilden av den amerikanska drömmen slås subtilt men kraftfullt helt i spillror.
Rejn
2008-06-11
Det ges ingen riktig tyngd bakom varför Cliff agerar som han gör. Hans beteende känns opåkallat mesta delen av filmen, vilket gör att jag inte bryr mig om honom.
jollybolly
2008-01-15
Att se Brendan Fehr i en gayfilm kändes för bra för att vara sant. Det var sant men inte alltför bra. Fast det är ju ändå en gayfilm. Med Brendan Fehr.
seriost
2005-11-25
inte helt hundra, lite av en ursäkt att visa mycket naket. titta hellre på en tjeckisk film med liknande tema.
meffa
2005-04-21
Rörig och mörk. Den har visats på lite filmfestivaler och tydligen vart omtyckt.