Succubus

En vacker nattklubbsdanserska som iscensätter sadomasochistiska shower har underliga hallucinationer i denna surrealistiska Franco-film

Originaltitel Necronomicon - Geträumte Sünden
Alternativ titel Necronomicon - Dreamt Sin
Regissör Jesus Franco
Manus Pier A Caminnecci
Genre Skräck, 60-tal
Skådespelare Janine Reynaud, Jack Taylor, Adrian Hoven, Howard Vernon, Nathalie Nort

gjoob
2016-06-28
Franco goes Nya Vågen... Kalkondåligt, men man kan ju åtminstone skratta åt den.
Dele
2016-01-11
Filmens värde ligger i stämningen och det estetiska. Innehållsmässigt känns det lite väl exploaterande med ett otydligt mål, och det blir ganska tråkigt efter ett tag.
Gordyal
2014-04-17
Fräsig Franco! Psykedelisk, snurrig och snuskig. Inte fullt så seg som hans filmer tenderar att bli emellanåt. Bitvis andas det nästan lite Rollin. (7/15)
Ola_Schubert
2010-10-15
En mycket Psykadelic film som snarare är erotisk än porrig. Den är för flummig för min smak, även fast ett totalt frisläppande av "kärsedkomplexet", (kärlek, sex, destruktivitet och självdestruktivitet som inte kan särskiljad ifrån vartannat), innebär just galenskap. En svag tvåa i betyg, eftersom filmen, trots allt är snyggt gjord.
akasava
2009-06-16
Helt klart bland Jess Francos bästa. Inte riktigt så bra som "She killed in ecstasy", men inte långt ifrån.
idd
2009-04-09
wow! lätt bästa franco hittills! drömlik å påminner bitvis om rollins 70-talsrullar.. härlig överklassdekadens å om hela filmen hade varit lika fantastisk som den bisarra festen i mitten av filmen hade det blivit toppbetyg!
Kriffot
2008-10-20
Drömlik med långa passager där man inte vet vart de bär hän, men vissa scener har ändå nån slags obehaglig och samtidigt vacker stämning. Helt klart sevärd och inte så mycket fokus på de nakna som ja trodde de skulle va ( de är ju Franco).
HerrArne
2008-08-14
Min nionde Franco-film och den hittills klart bästa.
kungkalas
2008-06-19
Jag förstår verkligen inte vad som "egentligen" händer i den här filmen... men den drar tag lite i mitt... undermedvetna eller nåt sånt. En vag, obekant men ändå bekant känsla tränger sig på... ungefär som det verkar vara för filmens huvudperson. Knarkigt.
Blasphemer
2006-11-09
Otroligt bra, milt psykedeliskt Franco-mästerverk. Kräver dock tålamod av tittaren innan den sjunker in.