Stuck

Baserad på en sann historia handlar Stuck om en ung kvinna från medelklassen som kämpar på med sitt jobb och med sin pojkvän. Hennes liv förändras dramatiskt en kväll när hon kör på en hemlös man. Mannen fastnar i hennes vindruta, men istället för att köra honom till sjukhus åker hon hem och lämnar bilen i garaget med mannen fastklämd och blödande. Den lemlästade mannen kämpar för sitt liv medan hon håller honom inlåst, rädd för konsekvenserna av vad hon gjort.

Originaltitel Stuck
Regissör Stuart Gordon
Manus John Strysik
Genre Komedi, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Mena Suvari, Stephen Rea, Russell Hornsby, Rukiya Bernard, Patrick McKenna, Marguerite McNeil, Sharlene Royer

2016-10-09
Intressant och spännande även om den inte stämmer särskilt bra överens med hur det egentligen gick till.
Gordyal
2015-09-25
Filmen som sådan är emellanåt faktiskt rät så klen och allt annat än övertygande. Men vissa scener gör genuint skitont, och nakenslagsmål är alltid att betrakta som bonus. (6+/15)
Raxit
2015-05-29
Jag ger filmen en etta trots att den har sina stunder. Jag klarar inte av filmer där alla karaktärer är helt totalt askorkade och måste vara det för att filmen skall kunna fortsätta harva på. Jag köper nästan inte ett enda agerande från en enda av rollerna. som en ren bonus är skådespeleri och dialog en bra bit under godkänt.
TheHorrorfan
2013-08-24
Sjuk film. Var ibland väldigt obehaglig att se, som sagt man sa "AJ!" Ett flertal gånger under filmens gång. Gillade den. Medelstark 4a.
JimCarrey
2013-03-13
Bra film. Lyckades balansera skönt mellan thriller och komedi. stark tvåa eller svag trea?
Noseman2005
2012-10-24
Komedi-inslagen är riktigt dåliga, men det är en makalös historia (vet inte hur mycket av den som är riktigt sant, och hur mycket som är "konstnärlig frihet") som blir mer och mer bisarr för varje liten vändning. Precis som föregående talare vet jag inte hur många gånger jag tänkte "AJ!" under filmens gång.
Challenin
2012-03-25
Rolig och tragisk på samma gång :P Vet inte hur många gånger jag skrek "AJ!".
ted_the_one
2010-05-25
Oväntat bra thriller. Inte Gordiansk på det klassiska Re-Animator sãttet men klart värd en titt. Svag fyra helt enkelt.
Moj
2010-02-14
Ytterligare ett skäl att inte ha bil :)
Intro
2010-01-08
Så där film faktiskt ! Men eftersom det var en sann berättelse så var den bra ! Har sett jätte jätte många dåligare filmer än denna ! 3/5 ger jag den ! Ganska sevärd e den, dock e den inte nån skräckfilm alls -.-''