Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Striptease


Erin måste arbeta som stripteasedansös för att få ihop tillräckligt med pengar för att återfå vårdnaden om sin dotter Angela. När kongressledamot Dilbeck gör väsen av sig på strippklubben räds hans stab skandalrubriker, och de som sett Dilbeck försätts i fara.


Originaltitel Striptease
Regissör Andrew Bergman
Manus Andrew Bergman
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames, Robert Patrick, Rumer Willis, Paul Guilfoyle, Jerry Grayson, Robert Stanton, Stuart Pankin, William Hill, Dina Spybey-Waters, PaSean Wilson, Pandora Peaks, Barbara Alyn Woods, Kimberly Flynn, Rena Riffel, Siobhan Fallon, Gary Basaraba, Gianni Russo, José Zúñiga, Eduardo Yáñez, Antoni Corone, Frances Fisher
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5216
Filmnummer 1517

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-08-29
De ville nog i grunden göra en seriös film och den stackars strippan, en vårdnadstvist och en kriminell politiker. Men då hade Striptease blivit tråkig. Istället blev det oseriöst hela vägen och i där ligger hela underhållningsvärdet. För hur unken filmen än är idag så går det inte att bortse från att den är förbaskat underhållande.
Zebulonm
2020-08-03
Demi är ju sjukt vacker. Reynolds är skön som den korkade politikern. Soundtracket e ju grymt.
thebully
2016-06-15
Jag vägrar att ge den det absolut lägsta betyget den egentligen förtjänar.
Dele
2016-01-21
Ett tröttsamt unket spektakel att må illa till.
Krille80
2015-02-01
1996 var jag 16 år och självklart skulle man se den och enda anledningen var att se en het Demi Moore topless. Idag är det också detta som är det enda som är kvar i minnet. Handlingen gränsar till fåniga och det är väldigt svårt att placera den i någon genre då den inte lyckas bra med något. En etta i betyg känns dock alldeles för tufft så en svag 2:a får den.
kanemura
2013-10-03
Filmen är så klart inte särskilt bra, men den har sina plus! Riktigt bra soundtrack, Demi Moore är ENORMT snygg och Burt Reynolds karaktär är riktigt rolig. Det gör att den absolut inte är så dålig i sin helhet som det sägs. Men om man inte gillar musiken, tycker Reynolds är för gubbsjuk och inte är intresserad av Demi Moore skall man nog fly för livet.
LucasHammar
2013-09-20
Burt Reynolds är ingenting utan sin mustasch. Dessutom är regin värdelös.
rebeccajansson
2013-08-30
Handlingen är väl sisådär men Demi är supersnygg & läcker på alla vis. Underhållande & även lite rolig. Stark 3:a men inte mer.
menschenfeind
2013-07-23
Jämfört med den samtida Showgirls så är den här verkligen misslyckad. Runt mitten börjar den spåra ur på sämsta möjliga sätt.
AlbinWesley
2013-06-17
Vissa bra låtar spelas och hade kunnat höja till en tvåa om filmen hade a) haft någon form av mörk underton som gjort att ämnet över huvud taget upplevts som seriöst eller b) inte varit rakt motbjudande. Den var inget vidare rolig heller, när den försökte med det.
Visa äldre kommentarer »