Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Strictly Sinatra


Toni Cocozza är en Sinatra-inspirerad sångare som uppträder på pubar och klubbar. Han drömmer om att slå igenom och kommer i sin jakt på berömmelse i kontakt med den lokala maffian.


Originaltitel Cocozza's Way
Regissör Peter Capaldi
Manus Peter Capaldi
Genre Romantik, Drama, 2000-tal
Skådespelare Ian Hart, Kelly Macdonald, Brian Cox, Alun Armstrong, Tommy Flanagan, Iain Cuthbertson, Una McLean, Jimmy Chisholm
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 45
Filmnummer 17626

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-10
En dåligt berättad historia om en kille som drömmer om en karriär som sångare. Repertoaren består av Frank Sinatra covers. Filmen räddas av en hel del schysst musik.
StureStenhög
2010-01-02
En småskalig film baserad på ett manus som verkar ha varit mer anpassad för en storskalig film. Det är också i början när filmen fortfarande är relativt jordnära som den är som bäst. Det är också en film som är beroende av att man som publik vill att det ska gå bra för huvudpersonen, men då han är lite av en dolme så kan jag inte riktigt göra det. Han förtjänar ju knappast att få tjejen t ex. Hon är ju annars en sån där stereotyp drömtjej som bara existerar i manusförfattares fantasier. Söt, utåtriktad och lite småcrazy. Som vanligt träffar huvudpersonen henne på random och som vanligt faller hon för honom utan nån riktig anledning alls. Fast lite kan man ju inte låta bli att tycka om henne ändå. Trevligt också med skotska miljöer och dialekter, men på det stora hela är det en slätstruken film av en regissör som tydligen tyckte att han minsann också kan göra en småskojig indiefilm
jonbo
2008-05-27
Inget mästerverk men trvisamt för stunden, dock saknar Ian Hart något.
origC-J
2007-09-30
Lättsmält och underhållande. Mittfårefilm med små brister i story men entusiastiska insatser. Också har den ju Kelly Macdonald med kanske världens sexigaste dialekt.
SoulSurvivor
2007-08-26
Ian Hart är väl inte direkt okänd?

2007-01-14
Nja, ingen höjdarfilm även om det inte är något bottennapp. Jag hittade roligare tidsfördriv och stängde av efter halva filmen.