StreetDance

En streetdance-grupp tvingas samarbeta med en balettklass inför brittiska mästerskapen i streetdance.
Originaltitel | StreetDance 3D |
Regissör | Max Giwa, Dania Pasquini |
Manus | Jane English |
Genre | Romantik, Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Nichola Burley, Charlotte Rampling, Rachel McDowall, Richard Winsor, George Sampson, Ukweli Roach |
Känns klyschig och konstruerad, men bra gung i musiken.
Inte alls så att man fastnar för denna. Dansen är bäst i slutet annars inget bra
Gillar man streetdance så... Filmen är enkel, skådespelarna inget vidare, dansarna inte speciellt märkvärdiga, men Diversity gör ett inhopp och det känns även som om dom influerat lite av koreografin så de danserna lyfter litegrann. Slutuppvisningen sög dock trots att avsikten nog var att vara innovativa. Trots allt var den sevärd, en 3- eller 2+
Den här filmen är lika dansant som Stephen Hawking.
jag vet inte om jag ska ge den en tvåa eller en trea, en trea på danserna på slutet absolut. Men den började så jävla platt! Det kändes så B i början, herregud. Men efter större delen av filmen blev den bättre. Aja!
Inte så bra dans som jag tycker man kan förvänta sig av en dansfilm. Rätt sunkigt överhuvudtaget.
sämsta skiten jag sett
Visst att de dansade ok, men det var också allt som var bra med den här filmen.
3 saker som var riktigt jävla dåliga: 1. moderna britter. 2.musiken. 3. tjejen som var en kille.
3 saker som var dåliga: 1. Allt. 2. skådespelet. 3. filmspråket.
tycket att den va förvånads värt bra. mycket dans, (som det ska vara i en dans film)
Klart värd en 4