Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Street Fighter


General Bison håller en grupp biståndsarbetare som gisslan. överste Guile får i uppdrag att frita gruppen med sina soldater.


Originaltitel Street Fighter
Alternativ titel Street Fighter - Den sista striden
Regissör Steven E De Souza
Manus Steven E De Souza
Genre Komedi, Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Ming-Na, Kylie Minogue, Damian Chapa, Roshan Seth, Simon Callow, Wes Studi, Byron Mann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5765
Filmnummer 919

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Technoir
Vad ska man säga när man ska recensera filmhistoriens största klassiker någonsin? Orden är svåra att sätta ett finger på, men jag ska göra ett försök. Först och främst vill jag tacka Stev...   Läs mer »

Kommentarer


Raggarn
2018-06-20
Det här är riktigt dåligt. Och den är dålig på ett dåligt vis så jag kan inte ens se charmen och skratta. Det är så pajigt och tråkigt samtidigt som det är riktigt dålig fighting. Tvivlar på att jag kommer se denna igen.
Rai
2018-02-26
Måste tillhöra en av de sämsta filmerna genom tiderna!!! Förfärligt dålig!!!
Grillo
2018-01-31
Underhållningsvärdet är enormt. Det är medvetet och omedvetet dåligt på samma gång och Raul Julia äger hela filmen.
Raimo_1985
2017-09-24
Hade höga förväntningar för jag har väntat med att se den så länge. Den har mycket komedi-kvalitéer, filmen är stundtals väldigt rolig. Jag tycker inte Van Damme är med så mycket och Kylie Minouge slarvas bort. Van Damme slarvas också bort. Plastig film som en nedanstående talare tyckte och jag tycker även den är lite Disney-aktig. Jag vet inte om jag kommer att se den igen. Ingen Van Damme-favorit, tyvärr.
cannibalrice
2016-03-16
Alltså jag skulle vilja ge en femma för på ett B-aktigt sätt är den lysande dålig.
Ramza
2015-03-18
Det är en extremt flamsig komedi och alla medverkande verkar ha fattat det förutom Van-damme. Och som en sådan har den definitivt ett underhållningsvärde.
Bumbi78
2014-10-01
Den här är lika bedrövligt plastig och fånig som den alltid har varit.
CaptainAwesome
2014-07-10
När tillfället ges till en omgång Street Fighter väljer jag alltid Guile. Känslan av att köra en Flashkick FADC into Ultra 2 i nyllet på Bison är nästan lika tillfredsställande som pepptalet Van Damme håller för sina trupper.
yrkeschaufföre
2013-08-26
Sist jag såg den här var jag lite positiv så nu sänker jag den till en tvåa. Fortfarande kul å se Kylie och Jean-Claude i hop i filmen men manuset är skräp.
Ima_Tree
2013-08-24
Kan vara en av de pajigaste filmerna som sett dagens ljus. Och i det finns då visserligen en viss underhållningsfaktor så betyget kan ju vara både 1 och 5 helt beroendes på hur oseriös man själv är för stunden.
Visa äldre kommentarer »