Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Stranger Than Fiction


Författaren Donovan ska resa iväg för att signera böcker. I väntan på det försenade planet berättar han sin senaste boks handling för en annan man som väntar på samma plan. Boken handlar om fyra vänner; Jared, Austin, Emma och Violet, vilka lever ett ganska bekymmersfritt liv. Men en kväll dyker Jared upp hos Austin. Han är uppriven och blodig, och förklarar att en man trängde sig in i hans lägenhet. Under tumultet slog Jared ihjäl inkräktaren - tror han i alla fall. Tillsammans med Emma och Violet åker de tillbaka till Jareds lägenhet för att sopa igen spåren. Det visar vara lättare sagt än gjort.


Originaltitel Stranger Than Fiction
Regissör Eric Bross
Manus Tim Garrick, Scott Russell
Genre Thriller, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Dina Meyer, Mackenzie Astin, Todd Field, Frances Bay, Natasha Gregson Wagner, Steve O'Neill, Joe Unger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 11201

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MrsSmiths
2007-04-03
Här har vi dåliga skådisar, bedrövlig story, pinsamt utstuderade karaktärer och en twist som man listar ut efter ca 10 minuter. Allt som allt en riktigt dålig film alltså.
Soul_Assassin
2006-03-13
litte mysko... Men rolig! & bra...
Mini
2004-08-20
rätt okej, men ballade ut lite i slutet. rätt kasst skådespel. svag trea.
SwimR
2003-04-10
inledningvis en relativt okomplicerad film som i slutminuterna tvistar sig något för att i slutänden lämna betraktaren i en helt annan genre. den svarta komiken som löper som en tråd genom hela filmen bidrar även det till att strangen than fiction allt som allt är mycket, mycket sevärd. en fyra..
Gordyal
2003-02-27
Lite krystat tillkrånglad Lock Stock-wannabe. Ganska underhållande, men manuset är rätt tunnt och skådespelet inget vidare. Kan ses i brist på annat. Stark tvåa.