Stranger Inside
Treasure Lee är en ung, lesbisk, svart kvinna som åkt in och ut på ungdomsanstalt. Nu ska Treasure för första gången förflyttas till en kvinnoanstalt. Hon har hela sitt liv fått höra att hennes mamma, Margaret "Brownie" Lee, är död. När hon upptäcker att en av de farligaste livstidsfångarna kallas "Brownie" börjar hon fundera.
Originaltitel | Stranger Inside |
Regissör | Cheryl Dunye |
Manus | Cheryl Dunye |
Genre | Drama, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Yolonda Ross, Davenia McFadden, Rain Phoenix, Conchata Ferrell, Lee Garlington, Mary Mara, LaTonya 'T' Hagans, Marc Vann, Almayvonne, Medusa, Karina Logue, Emily Kuroda, Sandy Martin, Jenica Bergere, Billy Mayo, Amanda LeFlore, Dee Freeman |
Filmnummer | 20443 |
Välspelad, om än lite väl tv-mässig, film. Alltid kul att se fängelsefilmer som sticker ut en aning från mallen. Och den slutliga (oväntade) twisten kom som en välkommen överraskning.
Helt ok rulle
Inte för att jag har sett många, men jag gissar att detta är en av de bättre WIP-filmerna. Om den nu räknas.
intressant fängelsefilm, Yolonda Ross spelade väldigt bra.
Stark fängeslefilm sett ur ett annorlunda (dessvärre) perspektiv, nämligen en kvinnas. Mycket bra spel av Yolonda Ross, hon är väl värd de priser hon fick för sin roll. Ett plus för det intressanta slutet.
Helt okey...
Tss, ni nedanför såg ju inte ens hela filmen. Det var kanske inte den bästa skildringen men ändå intressant och se det ur ett kvinnligt perspektiv.
Funkar bra.
inte det bästa man sett precis.
Genant