Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Straight A's


Scott är en före detta missbrukare som åkt in och ut på rehab de senaste tio åren. Men hans döda mamma är inte nöjd med situationen utan hemsöker honom så att han ska återvända till Shreveport och familjen som han övergivit. Sagt och gjort ger han sig av, med bara en burk piller och en påse gräs på fickan, och när han väl kommer fram välkomnas han av sin brors fru ? som han aldrig slutat älska.


Originaltitel Straight A's
Regissör James Cox
Manus David Cole
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Ryan Phillippe, Anna Paquin, Luke Wilson, Riley Thomas Stewart, Ursula Parker, Powers Boothe, Amparo Garcia-Crow, Augustin Solis, Christa Campbell, Josh Meyers, Liz Mikel, Lance E Nichols, Leticia Jimenez, Whitney Able, Tess Harper
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 159
Filmnummer 99789

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


annihilat0r
2014-01-15
"Straight A's" är en ganska mörk komedi om svårt missbruk och kärlek som aldrig fått blomma ut. Den behandlar svårigheten med att veta vilken partner som är lämpligast att dela vardagen med i resten av sitt liv. Det är sannerligen ingen lätt problematik, verkligen inte. För hur kan man egentligen veta åt vilket håll den eller den relationen kommer att växa? Hur kan man förutse om två själar kommer att blomstra – eller vissna – tillsammans? Hur kan man egentligen veta vilken partner man i slutändan skulle haft det totalt lyckligaste livet med? Det kan vi aldrig med säkerhet känna till. Och kanske är det en tjusning med tvåsamheten, men det är bestämt även en ytterst svår problematik. För vem fan vill ligga på sin dödsbädd och ångra ett sådant fundamentalt val som en livspartner?
davvelitooo
2013-11-23
En svårbedömd film men den är allt värd att se.
amonamarth
2013-11-23
Väldigt ojämn. Rolig ibland, dålig ibland, okej ibland och så vidare.
basic
2013-10-26
Lite tunn.
snuffsi
2013-10-09
Underbart fin! Stort plus att Ryan Phillippe är sjukt snygg!
Filmguru
2013-07-08
Vad var det egentligen för problem som lille killen hade...
choklatchip
2013-06-03
En fin film om avslut och allt som aldrig blir sagt. Gillade verkligen karaktärerna som trots att de var lite konstlade var oerhört mänskliga.
AlbinWesley
2013-05-17
Jättesvårt att betygsätta tycker jag. Helt efterblivet narrativ och vissa fåniga scener och repliker, men å andra sidan gillar jag verkligen hur den saknar röda trådar och så vidare. Hästen väger över till trea.

2013-05-11
jag förstår inte vad det är jag har sett? ....... vad är det här?
Rufsa
2013-05-04
Inte så "flummig" som det låter i inledningen, vad gäller den döda modern etc... Men ganska långsam och ointressant måste jag ju säga... :/
Visa äldre kommentarer »