Störtkär
Plötsligt hamnar konservatorn Amanda i en lyxlägenhet i New York med fyra trådsmala och vackra rumskompisar. När hon faller för charmören Jim Winston verkar det som att hon hittat sin drömman. tills tjejerna en kväll ser honom begå vad som verkar vara ett kallblodigt brott. Amanda och hennes fyra halvgalna rumskamrater ger sig ut på Manhattans gator som andra klassens detektiver för att försöka lösa mysteriet i grannlägenheten, hela tiden steget före trubbel och i takt med senaste modet.

Originaltitel | Head Over Heels |
Regissör | Mark Waters |
Manus | David Kidd, Ron Burch |
Genre | Komedi, Romantik, Mysterium, 2000-tal |
Skådespelare | Freddie Prinze jr, Monica Potter, Shalom Harlow, Ivana Milicevic, Sarah Murdoch, Tomiko Fraser, China Chow, Jay Brazeau, Stanley DeSantis, James Kirk, Timothy Olyphant |
lol, tokkass.
En faktiskt riktigt bra och smart komedi. Den tar inte sig själv på stort allvar utan är en ganska mysig och lätt komedi.... Rekommenderas.
Romantisk komedi som inte på minsta sätt är originell men som jag gillar tack vare skådisar som Monica Potter och Freddie Prinze Jr. Det är lättsamt och enkel underhållning som man kan se när man lite tröttare på söndagen. En helt Ok film.
Lite spännande men ändå sådär mysig film. Freddie spelar rollen bra! Gillar filmen.
Ganska trött rulle som blixtrar till ibland. Finns inget som rycker tag i en eller får en att bli intresserad. Se den om du är bakfullare än Charlie Sheen på söndagar, då är den nog som bäst.
Den här spelade jag in å sen upptäckte jag att jag har sett den OCH äger den! Inget bra betyg så att säga. Men Potter och hennes modellkompisar är faktiskt ganska kul så.... en svag tvåa får den iallafall.
Man skulle önska att det var någon form av spoof men det är helt enkelt bara korkat och dåligt.
1,5 timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Potter är osannolikt dålig men är ändå en djup karaktärsskådis jämfört med Prince Jr. Så ruskigt kass.
Inte så hemsk som den kunde varit. Jag skrattade till och med på vissa ställen, även om jag på andra ställen var tvungen att titta bort och hålla inne mina klyschkväljningar. Inte en film som direkt för mänskligheten framåt, men fördriver tiden på ett milt underhållande sätt. Svag tvåa.
Töntig film men rätt okej att se när man har en tråkig dag och det inte finns något annat att se på.