Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Stormbreaker


14-åriga Alex Riders farbror dör och Alex tvingas av MI6 att anta ett uppdrag för att rädda miljontals liv.


Originaltitel Stormbreaker
Alternativ titel Alex Rider: Operation Stormbreaker
Regissör Geoffrey Sax
Manus Anthony Horowitz
Genre Familjefilm, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Alex Pettyfer, Ewan McGregor, Mickey Rourke, Bill Nighy, Sophie Okonedo, Alicia Silverstone, Missi Pyle, Sarah Bolger, Ashley Walters, Damian Lewis, Jimmy Carr, Robbie Coltrane, Robert Dearle, Stephen Fry, Andy Serkis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1117
Filmnummer 43520

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av
Nu är det Bond igen! Nu är det Bond igen! Och Bond varar ända till Die Hard! Nu är det Bond igen! Nu är det Bond igen! Och Bond varar ända till Die Hard! Men det var inte sant, Men det var inte ...   Läs mer »

Kommentarer


KyLLo
2017-05-08
Billig action för minderåriga. Säkert något för Spy Kids-fans.
JanneN
2015-05-31
I berättelsen är pojken bara 14, men i storyn är säkert den övermodige kilen 15-16. Men i vilket fall som helst så visar filmen det övernaturliga äventyret som gör att killen är betydligt tuffare än James Bond. Saknade blåljus på cykeln. Jag tycker filmen är häftig och kul. Att sedan min faviritskådis Bill Nighy gör en underbar tolkning av en egotrippad CIA-boss, gjorde att jag tog steget från en trea till en fyra.
Krille80
2014-11-28
När jag var i de yngre tonåren hade jag gärna sett att det hade gjorts filmer som denna. För då hade jag säkert funnit detta underhållande och gått på hypen. Idag som vuxen ser jag på denna film med ögon av besvikelse. Här finns skådisar av stor kvalitè och man märker att en hel del pengar har gått in i projektet men ändå är detta inget vidare. 2-

2013-12-12
Fånig film med skådespelare som läser direkt från manus, fler fatala misstag och en alltför övermogen 14-åring som protagonist. Boken är bättre!
Almgren
2013-04-21
Barnbond, komplett med cykeljakt! Kanske underhållande om man är tillräckligt liten, men annars är det tämligen värdelöst. Inte ens Bill Nighy eller Rourke lyckas höja den här filmen.
Xenox
2012-07-22
Böckerna är mycket bättre. Den här filmen är inte en rättvis version av böckerna. Ser man den dock som en film och bortser från böckerna så är det okej underhållning.
Anonymus
2012-06-14
Typisk spykids anda med ett essemble av välkända ansikten, tramsigt ologiskt men även fartfylld med ett högt underhållningsvärde, lyckas klämma in några riktiga fullträffar vad det gäller humorn men annars ganska fruktlös. Nighy och Rourke bidrar även på varsitt vis till att göra denna sevärd.
Kosmoskorven
2010-12-21
Lite sådär WTF...pinsam film.
jaghardamp
2010-09-03
Herregud. Jag saknar ord. Skrattade mig igenom filmen, och därav det höga (!) betyget. Det enda som var bra i hela filmen, på riktigt, var Ewan McGregors insats och därför jag såg den.
Godamodern
2010-08-05
Riktigt riktigt dålig. (Eller är jag för gammal?)
Visa äldre kommentarer »