Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Stop-Loss


Baserad på en sann historia, om en ung militär, Sgt Brandon King, som återvänder från Irak till sin lilla hemstad i Texas. Efter att ha börjat slagit sig till ro, blir han kallad tillbaka till Irak igen.


Originaltitel Stop-Loss
Regissör Kimberly Peirce
Manus Kimberly Peirce, Mark Richard
Genre Drama, Krig, 2000-tal
Skådespelare Joseph Gordon-Levitt, Ryan Phillippe, Ciarán Hinds, Timothy Olyphant, Alex Frost, Victor Rasuk, Abbie Cornish, Channing Tatum, Terry Quay, Matthew Scott Wilcox, Josef Sommer, Linda Emond, Mamie Gummer, Laurie Metcalf, Rob Brown (I)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 653
Filmnummer 56448

Recensioner

Skapad 2008-06-12 av emser
Filmens titel är en term som innebär att soldater som egentligen är klara med sin tjänstgöring kan tvingas tillbaka till kriget, i det här fallet Irak. Detta beror på ett kryphål i kontraktet ...   Läs mer »

Kommentarer


Ojhda
2014-02-01
Bättre än jag trodde ändå, relativt stark trea! Stark film!
ClintanTheKing
2014-01-13
Bra och fängslande. Ryan Phillippe är vassare här än i Flags of Our Fathers och Joseph Gordon-Levitt spelar mycket bra i sin instabila karaktär.
Greystalker
2013-10-03
Bra film om en massa djävulskap. Svag fyra.
Andreas_
2013-02-18
Bra skådisar i en väldigt tråkig film för oss "icke militärer" Jag tror tyvärr att du måste vara militär för att förstå och känna det dom försöker förmedla i denna film, och för mig som inte är med i militären eller ens varit med i något krig så faller den tyvärr platt. Men en stark 2:a för skådespelarinsatserna.
carnevil
2012-08-23
Börjar bra, men tappar rejält.
petson81
2012-04-11
Blev riktigt possetivt överaskad, mycket bra film med många infallsvinklar om hur det kan vara att komma hem från ett krig och tillhöra militären

2011-09-25
Förvånansvärt bra måste jag tillstå. Hade inga förhoppningar om en så pass välspelad historia.
biverkningar
2010-07-28
Joseph Gordon-Levitt chockade mig, hur kan detta vara samma kille i 10 orsaker? sjukt imponerad av alla skådespelarinsatser precis som alla andra skriver.
badpanda1606
2010-05-31
Känns lite som att kolla på filmen "Dear John" igen, fast med mera krig och ,mindre relationer. Denna tar upp ett väldigt engagerande ämne som jag aldrig sett förut när det gäller Irak-kriget. Tkr dock att den var lite väl långsam och det är där den faller ganska platt. Dock räddar skådespelarprestationerna denna film helt och hållet och jag kan kort och gott säga att jag verkligen inte hoppas att det är på detta sätt. Tkr verkligen inte soldater skall tvingas till tjänstgöring, det är helt och hållet fel och resulterar inte i en bra soldat för övrigt. Stabil 3a
Zipper
2010-02-08
Hade inga förväntningar, så detta blev en positiv överraskning. Tar sig an ett ämne jag inte sett förut på film, och gör det bra och trovärdigt. Riktigt bra skådisar, till och med Channing Tatum och Ryan Phillipe levererar, och det är ju inte direkt varje dag. Svag fyra.
Visa äldre kommentarer »