Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

War of the Dead


En grupp amerikanska soldater tar död på en hel drös fiender. Men när dom trodde att dom var säkra så vaknar dom till liv, för att vara en mera dödlig fiende än innan, som har en förkärlek till mänskligt kött.


Originaltitel War of the Dead
Alternativ titel War of the Dead - Stone's War
Regissör Marko Mäkilaakso
Manus Marko Mäkilaakso, Barr B Potter
Genre Action, Thriller, Äventyr, Skräck, Krig, 2010-tal
Skådespelare Andrew Tiernan, Mikko Leppilampi, Samuel Vauramo, Jouko Ahola, Mark Wingett, Andreas Wilson, Antti Reini, Magdalena Górska
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 72824

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2020-04-29
Litauisk film med finnar och odöda nazis vid en bunker. Märks väl att de försöker, men lite för låg klass på det mesta.
Murvel48
2016-02-04
Den hade några hyggliga scener men det kan inte bli mer än en stark etta.
Bullen84a
2015-11-15
Helt okej trots att det är b-film . Men härlig miljö och stuk på filmen. Inte helt kass faktiskt.
Bumbi78
2015-10-07
Nja, visuellt håller den stabil b-filmsklass och fotot är helt okej, så det gjorde åtm inte ont i ögonen att se den. Men efter att ha sett tre Outpost som går i samma mönster bleknar tyvärr den här. Utan Outposts existens kanske man tyckt bättre om War of the dead.
Totenkopf
2015-02-16
Trodde det skulle vara helt pannkaka, men eftersom den var lite finsk så hade man ju lite förhoppningar med tanke på norska Dead snow, men bra var den inte men inte så usel heller.

2014-10-20
Filmer som har en etta i betygsnitt här på Filmtipset bör man alltid undvika. Alltid!
Djason
2014-02-05
Inte särskilt bra men för att vara en billig b film är den helt ok. trodde den skulle vara betydligt sämre typ som alla asylumfilmer är, men denna slår dom med hästlängder.
Stegman
2012-11-22
Som krigsfilm och zombierulle borde ju denna filmen vara helt idiotsäker att lyckas med. Men ack nej, Den är varken trovärdig som skräckfilm eller krigsfilm. Det som stör mig mest är att man har slarvat sig genom hela filmen. Från amerikanernas fantasiuniformer till ljudeffekterna på vapnen. Manuset har noll trovärdighet och man undrar var de hittat skådespelarna. En del av dem känns som porrfilmsskådisar med spelfilmsambitioner. Den enda skådespelaren i filmen som håller måttet är Andreas Wilson och hans talang slösas fullständigt bort. Att fotot är snyggt kompenserar inte alla andra brister i filmen. Innan jag såg filmen tänkte jag - Hur dålig kan den va? lite slöunderhållning är väl aldrig fel? Nu är jag arg och känner mig förlämpad.
pappaniclas
2012-10-26
Sömnpiller...trist
schramm
2012-09-01
Börjar fint, men när man upptäcker att filmens miljöer antingen är bruna bunkrar, bruna stugor eller bruna saunas så tröttnar man. Allt längre filmen går så märker man att den inte har något att säga. Det går på tomgång, blir segt och man har sett allt 500 gånger förut, fast 500 gånger bättre gjort. Sista 20 min så hittade jag en halvår gammal aftonbladet som låg och skrotade i en av mina lådor. Och gosse vad mycket roligare det var att läsa aftonbladet än att se klart den här jäkla soppan!
Visa äldre kommentarer »