Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Pride and Prejudice and Zombies


Zombies, uppätna hjärnor och klassisk romantik i brittisk 1800-talsidyll i denna omgjorda experimentella version av Jane Austins klassiska verk "Stolthet och fördom".


Originaltitel Pride and Prejudice and Zombies
Regissör Burr Steers
Manus Burr Steers
Genre Action, Romantik, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Ellie Bamber, Millie Brady, Suki Waterhouse, Douglas Booth, Sally Phillips, Charles Dance, Jack Huston, Lena Headey, Matt Smith (I), Emma Greenwell, Aisling Loftus, Dolly Wells, Morfydd Clark, Hermione Corfield
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 394
Filmnummer 116390

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2020-02-13
Cool/läcker film i tidtypiska britt-utstyrsell. Sen djävlar vad dom läckra brudarna kunde kung-fu kötta zombies på löpande band..#)
Barneyk
2020-01-13
Jag älskar Pride and Prejudice och det här är verkligen en kul liten twist på det hela. Tyvärr tycker jag inte riktigt att det håller, bland annat för att zombie-handlingen är för tråkig och dum. Det hela blir också ganska platt, det lyckas inte engagera känslor eller roa med action eller humor. Men, nu låter jag för hård, jag bara tror att det finns en mycket bättre film här med lite bättre fingertoppskänsla och jobb på detaljer. Den är underhållande och charmig och trevlig. En ganska stark och trevlig tvåa.
BlueViper
2019-11-01
Stark trea! Det perfekta sättet att konsumera Jane Austen. Zombies blir mer som en krydda än som en huvudingrediens, helt rätt enligt mig. Oväntat nära originalet, klockrent. Hade låga förväntningar, det är nog bra. Framförallt ska man nog ha rätt förväntningar.
Bumbi78
2019-09-19
Trailern var mer än lovande medan själva filmen var sådär. Zombies i Austens roman var nog kul på pappret, men utförandet blev en rätt humorlös film där inte mycket vettigt händer. Produktionsmässigt är den dock snygg
Tatty
2018-02-18
Faktisk bra än vad jag hade trott! Lite spännande. Gillade slutet men ändå inte!
AngelsDiary
2018-02-05
Svag tvåa bara för Matt Smith.
Murvel48
2018-01-29
Austen och zombies var verkligen inte någon lyckad symbios. Det var bara fånigt och humorlöst.
idaho1981
2018-01-28
Underhållande och kul. Gött att de fått med så pass mkt av orginalet, man känner igen karaktärerna. Men sen är manuset inte tillräckligt stark för ett högre betyg. Stark tvåa.
Zipper
2018-01-09
Men vad fan. Detta kunde varit en rolig, skruvad film men den är totalt humorlös! Camp utan humor är värdelöst. Det enda positiva är Matt Smith som Mr Collins.
Robkiller
2017-11-09
Kostymdrama med Zombies. För lågt tempo och blir mest tråkig... zombie-spåret tillför inte direkt mycket alls.
Visa äldre kommentarer »