Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Stoft och skugga


Berättelsen om Inez Jansson och de andra hyresgästerna i huset på Ångermannagatan 13 på Söder i Stockholm. Huset där dramat till stor del utspelas ligger insvept i byggnadsställningar och säckväv. Hyresgästerna är skugglika, undflyende och många av dem öppnar inte ens dörren när någon ringer på. Inez upptäcker detta då hon finner ett lik i en våning. När polisen anländer till Ångermannagatan är liket till Inez stora förvåning försvunnet. Har hon drömt alltsammans?


Originaltitel Stoft och skugga
Regissör Leif Krantz
Manus Leif Krantz
Genre Mini-serie, Thriller, 80-tal
Skådespelare Ewa Carlsson, Peder Falk, Sten Ljunggren, Allan Svensson, Kim Anderzon, Göran Graffman, Thomas Hellberg, Lena Söderblom, Kåre Mölder, Catharina Alinder, Gunnel Fred, Stig Engström, Gustaf Elander, Per Flygare, Ola Lindegren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 95162

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2021-11-04
Åh, vilken härlig kalkon-serie! Jag vet inte vad jag ska tycka. Sten Ljunggren är alltid sevärd och jag tycker om Allans lågmälda polis. Ewa Carlsson har jag svårt för överlag och Thomas Hellberg spelar dock över. Hade nog varit en fyra om den varit lite mer Lynch-ig och med än ännu mer komplicerad mordgåta! Skulle bergis ha satt en trea om jag hade varit onykter när jag såg serien.
KyLLo
2018-12-01
Mystik och fuffens i ett svenskt hyreshus med slutna människor. Idén är fantastisk. Det finns mycket i svenska hyreshus som kan vara skrämmande eller hemlighetsfullt helt naturligt. Den var intressant i några minuter, men sen tappade den egentligen allt. Genomförandet är bedrövligt.
FabianBom
2016-07-12
tja seg imellan åt trist miljö
Cineasten
2013-08-08
Fabian: Den finns ju att köpa för en skitsumma.
FabianBom
2013-03-24
någon som har den hör av er till mej

2012-05-23
Oj oj vad man vill vara skymningsdyster, cool och nervig, och oj oj oj vad det bara blir tråkigt och till synes ändlöst. Hade gissningsvis funkat bättre i kortare format.
produr
2012-05-03
Var rätt okey har jag för mig,men det var ju ett tag seen man såg den