1.9

Stjärnsystrar

En natt i Norrland föds tre flickor som alla döps till Johanna, samtidigt som en stor, ny stjärna tänds uppe i himlen. Johannorna växer upp ovetandes om varandra men med samma känsla av saknad och ensamhet gnagande inom dem.

Originaltitel Stjärnsystrar
Regissör Tobias Falk
Manus Johan Bogaeus
Genre Familjefilm, 90-tal
Skådespelare Teresa Niva, Vania Panes Lundmark, Fanny Kivimäki, Jan Mybrand, Mona Malm, Tintin Anderzon, Niklas Falk

2021-03-27
Så jävla dålig att man skrattar åt eländet...
2016-11-13
Har inte sett denna film på väldigt länge nu men det här var en av mina favoriter som grabb. Då tyckte jag den var väldigt bra och jag kan absolut tänka mig att se om den.
Gigi1943
2014-11-05
Jag är 71 år men knappast den målgrupp som den är tänkt för. Jag tyckte den var jättetrevlig, skön och mjuk och behagligt. Man tröttnar ju på allt skrik och skrän i många andra filmer numera.
Xenox
2012-07-05
Som barnfilm är den väl okej.
Kaux
2012-06-22
Störde mig lite på den som liten, tillhörde nog fel målgrupp.. men såg fortfarande den.
TheHorrorfan
2011-12-22
Gillade denna väldigt mycket när jag var liten.
Kajsa91
2011-08-03
Åh, herregud! Letade efter denna för några årsen.. Eller en massa årsen. Kom mitt i filmen när den gick på tv men mindes aldrig vad den hette, hoppas man kan hitta och se den nu! :)
AddeColciago
2010-09-06
Trevlig liten historia som helst ska ses när man tillhör målgruppen.
Smutser
2010-01-07
Minns den trots allt som okej. Ville, som någon annan här sa, ha en stjärnsyster efter att jag sett denna..
GasolineCat
2009-12-20
Gillade den hemskt mycket när jag var yngre.