Stickmen
Jack, Thomas och Wayne vet inget bättre än att hänga på krogen med en öl i ena handen och en biljardkö i den andra. De spelar biljard mest för skojs skull, men när barägaren Dave anmäler dem till en turnering som maffiabossen Daddy håller i, blir det ett annat spel. Dave har skulder till Daddy och killarna får mer att tänka på än bara att vinna i biljard.

Originaltitel | Stickmen |
Regissör | Hamish Rothwell |
Manus | Nick Ward |
Genre | 2000-tal, Drama |
Skådespelare | Paolo Rotondo, Robbie Magasiva, Scott Wills, Anne Nordhaus, Simone Kessell, Kirk Torrance, John Leigh |
En film med biljard som tema borde väl ändå innehålla några vassa stötar. Åtminstone om filmen i övrigt är kass. Så blev det nu inte.
Nej, jag måste erkänna att jag tillslut gav upp på denna. I min mening alldeles för lite fokus på biljarden i uppbyggnaden, snarare på hur mycket sex man kan ha om man är cool... Jag ger den en 2:a då jag faktiskt gav upp. Men det borde vara en 1:a av bara den anledningen.
Lite som de brittiska gangsterkomedierna, rapp dialog och härlig humor, betydligt mer naket dock till skillnad från de pryda engelsmännen.
Slitet, förutsägbart och kvasicoolt. (5-/15)
skön rulle jag har sett minst 5 gånger, man blir lika sugen att spela biljard varenda gång
Jodå, den funkar.
Faktiskt riktigt bra! och brunetten..mums...
Hade kunnat göras bra mycket bättre. En biljardfilm av det här slaget borde ha flashigare biljardsekvenser än bara "peta-rulla-rulla-rulla-klonk-och-i-hålet".
Som lock stock, fast sämre. Se lock stock och snatch först
riktigt rolig film i lock-stock-stil. oväntat bra