Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Stewie Griffin: The Untold Story!


En dag då Stewie tittar på tv ser han en man som liknar honom, och blir helt övertygad om att det måste vara hans riktiga fader. I hopp om att hitta honom ger han sig ut på en resa genom landet.


Originaltitel Stewie Griffin: The Untold Story!
Alternativ titel Family Guy: The MovieFamily Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Regissör Pete Michels
Manus Gary Janetti, Chris Sheridan, Alex Borstein, Steve Callaghan
Genre Komedi, Animerad, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Seth MacFarlane (röst), Drew Barrymore (röst), Alex Borstein (röst), Seth Green (röst), Mike Henry (röst), Mila Kunis (röst), Jason Priestley (röst), Tori Spelling (röst), Lori Alan (röst), Rachael MacFarlane (röst), Patrick Warburton (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3412
Filmnummer 35089

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-11-28
Jag gillar ju Family Guy och jag tycker nog detta funkar riktigt bra också!!!
KyLLo
2015-07-23
Filmen kan säkert fungera som en inkörsport till tv-serien Family Guy.
Krille80
2014-11-25
Denna film är gjord utifrån den animerade TV-serien "Family Guy" som lätt är den bästa animerade TV-serien på TV just nu. Simpsons är alldeles för tam i jämförelse så för en vuxen publik är Family Guy helt klart bättre. Denna film är riktigt bra och innehåller massor av sköna referenser till filmer, TV-serier och kändisar. Underbart!
KimEkberg
2013-04-18
vissa saker är väldigt roliga, och vissa saker är riktigt boring. det är mest som ett långt och utdraget avsnitt, så det passar bra att inte se hela på en gång.
Björn1
2013-01-16
Kul att se och komma ihåg tiden då family guy överraskade och var riktigt roligt. Solid fyra!
pampj
2012-08-04
Halvsvag trea. Gillar förvisso Family Guy, men det här lyckades de inte särskilt bra med. Alldeles för långt och utdraget.
Yohanetsu
2012-02-23
De uttnyttjar långfilmsformatet dåligt i och med att det känns som två-tre vanliga avsnitt ihopklippt till ett långt. Men det är ju ändå Family Guy och jag gillar ju Family Guy.
thebully
2012-02-18
blandade känslor för family guy nu mera
ziferN
2011-11-14
Småroligt och underhållande men det blir ändå ganska enformigt efter en stund eftersom filmen känns snarare som ett jävligt långt avsnitt. Filmen bjuder heller inte på många laugh-out-loud stunder vilket var tråkigt. Stewie är dock som vanligt karaktären som gör att filmen går att fördriva tiden med. Stabil trea.
AudreyHorne
2010-04-05
mja, roligare än den meningslösa blue harvest men inte så jättekul att titta på fam i en och en halvtimma. dock såg jag den uppstyckad i några avsnitt på teve
Visa äldre kommentarer »