Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Little New York


Gangstern Parmie har planer på att ta över hela Staten Island. Jasper är en enkel kioskägare med en för maffian ovärderlig egenskap ? han är dövstum. Rörmokaren Sully är beredd att göra vad som helst för att säkra sin ofödda sons framtid. Tre män vars vägar korsas med ödesdigra konsekvenser?


Originaltitel Staten Island
Regissör James DeMonaco
Manus James DeMonaco
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Vincent D'Onofrio, Ethan Hawke, Seymour Cassel, Julianne Nicholson, Jeremy Schwartz, Ian Brennan, Lynn Cohen, Rosemary De Angelis, Michael Hogan, Dominic Fumusa, Adrian Martinez, John Sharian, Steven Randazzo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 304
Filmnummer 78518

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Berniey
2013-10-01
Ofokuserad, med scener staplade på varandra som inte lyckas bli något annat än rena smörjan.
GroundhogDave
2022-04-07
Överaskande bra dramaturgi. En liten pärla faktiskt. Stör mig dock på tempot som är lite för lågt så det blir en sänkning till 3a efter omtitt.
Kebaben
2010-11-14
Filmen har stora problem med att bestämma sig för hur humoristisk och hur allvarlig den vill vara. Sedan är 96 minuter lite väl kort för en sådan här typ av story där man får följa olika personer. Så nä, det kan inte bli särksilt högt betyg här.
DashX
2010-09-22
Den intresserade inte mig alls. Men slutet var bättre än början i alla fall.

2010-08-19
Taskig dussinfilm.
produr
2010-08-10
tycker den var bättre än väntat växer ju mer den pågår
Christofer
2010-07-25
Den enda någorlunda trovärdiga episoden var när man fick se det ur Sully's persprktiv. Det andra kändes totalt urflippat, tyvärr varken på ett roligt eller intressant sätt. Jag satt mest och fundrade på dels hur fan manuset blivit godkänt och dels hur Ethan Hawke egentligen tänkte när han tackade ja till detta. Det fanns korta stunder då tvåan var nära i betyg (delvis beroende på att jag såg den på Blu Ray med bra bildkvalitet) men hela episoden med mini-gangsterns "brake-down" (ja, inte fan var han nån höjdare iaf, som åkte runt i en gammal risig merca från 1977) var ju jävligt löjlig. Därför kan det inte bli tal om annat än en rejäl sågning...
Huxor
2010-06-20
började seg.. blev dock lite bättre mot slutet.
Ozzybloke
2010-06-07
En helt okej film. Stark trea. Började väldigt bra, fortsatte väldigt spännande och gripande. Tappade tyvärr lite av känslan och dramatiken de sista 40 till 30 minuterna. Men alla bitar föll fortfarande snyggt på plats, och därför är detta mer än en godkänd film.
Elmore
2010-04-16
Hade en fantastiskt chans att bli en riktigt bra svart komedi men lyckas tyvärr inte. Upplägget med fler historier som vävs in i varandra ökar inte spänningen som det säkert var tänkt. Tvärtom sprids fokus på ett sätt så att man inte riktigt känner med någon av karaktärerna.
Visa äldre kommentarer »