1.9

Stag Night

Fyra killar på en svensexa går av tunnelbanan på en station som stängdes av under 70-talet. Efter att de sett en tunnelbanepolis blivit brutalt mördad finner de sig själva springa för sina liv under New Yorks gator.

Originaltitel Stag Night
Regissör Peter A Dowling
Manus Peter A Dowling
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Vinessa Shaw, Breckin Meyer, Scott Adkins, Kip Pardue, Karl Geary, Itai Diakov, Sarah Barrand, Rachel Oliva, Luca Bercovici

2018-12-21
Funkar att se, inget överdrivet bra men helt okej..
KyLLo
2017-01-30
Jag gillar tunnelmiljön och den är lite spännande emellanåt. Inte övernaturlig som många andra 2000-talsskräckisar, vilket är ett plus. Däremot för överdriven för att den ska kännas trovärdig och helt njutbar. Snygg omslagsbild med tunneln, men samtidigt ganska missvisande, för filmen är inte snyggt filmad. Det känns som att den skulle kunna vara från 90-talet. Sedan är det något med håret och sminket som får mig att tänka på Mr. Lordi hela tiden. För tio år sedan uppskattades att uppemot 1000 personer bodde i Stockholms tunnlar. Kanske något att tänka på nästa gång man åker igenom en. En tvåa till filmen tack vare ett skapligt manus.
dudson
2015-09-12
Gick väl att små glo på. Minus till den skabbiga bild kvalitén dock"
Djason
2013-06-26
Svårt att betygsätta en film som nästan alltid är kolsvart. Stör mig också på när gänget ser pojken och säger, It´s that boy again, vadå igen, var ju de två som stanna kvar som såg pojken när de andra gick för att hämta hjälp. Makalöst till dåligt slut med. han Kip Pardue verkar ha en förkärlek till svensexa i sina filmer. Skönt att filmen var kort.
Robkiller
2011-07-02
gah.. ok... stoppa in några ungdomar i en övergiven tunnelbana... dra dit lite uteliggare (eller var det zombies.... skitsamma)... spela in filmen... inte blir det bra inte...
Totenkopf
2011-06-06
Bra skräckfilm, spänningen var på topp och ingen dötid alls. Funkar bra i tunnelbana-miljö.
TheHorrorfan
2010-10-23
Ja tyckte att den här var riktigt bra jag. 4-
Goham
2010-10-10
Idén är bra men genomförandet ganska dåligt. Uselt foto, inte minst för de helt onödiga skakningarna i tid å otid som inte bidrar till stämningen utan bara sänker den. Några super-scriptafel oxå som stör känslan. Men men, får se Creep igen istället, den är mkt bättre på samma tema
Gyllenbock
2010-08-31
Haha, så dålig att den blev sevärd. Lirarna nere i tunnlarna var ju sympatiska, undrar varför de inte kunde prata med varandra?
Intro
2010-08-29
Började bra sen blev det segt och sen var filmen slut.