2.3
2.3
SS Girls
En vansinnig SS-officer får i uppdrag att starta ett glädjehus med tio av Tysklands bästa flickor, utbildade till sexmaskiner. Målet med operationen är att avslöja konspirationer mot Führern.

Originaltitel | Casa privata per le SS |
Alternativ titel | Private House of the SS |
Regissör | Bruno Mattei |
Manus | Giacinto Bonacquisti, Bruno Mattei |
Genre | 70-tal, Drama, Thriller |
Skådespelare | Gabriele Carrara, Marina Daunia, Macha Magall, Vassili Karis |
Sämre än Tinto Brass version.
Nazisploitation är fan bäst.
Ännu en sunkig ointressant historia med fascination för sadism, våld och tröttsamt stereotyp sex (Nakna kvinnor under härskande män).
Mattei kastar sig in i denna smaklösa subgenre. Och det är gott om sleaze och snusk, men påtagligt lite andra våldsamheter vilket väl ändå får ses positivt i det här sammanhanget. Svårt att betygsätta dessa rullar, men nåt bottenskrap är det inte. Mannen som spelar schellenberg är en riktig slemhög.
Ganska harmlös sorts Thriller. Upplägget med prostituerade SS-Spioner är lovande. Men går mest ut på ett ointressant maktspel mellan olika bissarra tokstollar.
Ojämn, men när filmen är som bäst så är den precis lika dum som man vill ha sin Mattei.
Mattei goes nazisploitation på ett helt fantastiskt underbart idiotiskt sätt!
Börjar lovande, men faller pladaskt då det utvecklas till ett moralkakestint drama. (6+/15)
Skulle det funnits minus så hade den fått erhållit en.
Usel på ett fantastiskt sätt. Jag har aldrig sett någon fuskspela en orgel så dåligt som den svettige SS-officern.