Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Emergency Squad


Polisen Tommaso Ravelli bevittnar hur hans fru blir skjuten till döds av rymmande bankrånare. Fem år senare konfronteras han med dem igen. Den här gången tänker han inte låta dem komma undan.


Originaltitel Squadra volante
Regissör Stelvio Massi
Manus Franco Barberi, Adriano Bolzoni, Stelvio Massi, Dardano Sacchetti
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 70-tal
Skådespelare Tomas Milian, Ray Lovelock, Stefania Casini, Gastone Moschin, Mario Carotenuto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 32573

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2018-12-20
Italy crime som var mer än långdragen. Sen själva storyn kändes inte spec trovärdig. Thomas Milian briljerar som vanligt med sin utstrålning & karisma. Man är mest van se honom spela skurk så man vet knappt vilken roll han har i denna film. Han tar inte ut svängarna allt för mkt utan är mera laid back.
Sangraal
2011-11-28
Riktigt stabil crimerökare, med en ganska tillbakadragen Tomas Milian i rollen som hämndlysten polis. I vanlig ordning bjuds det på en skaplig dos action, biljakter (inklusive helikopter), udda karaktärer och såklart sköna ordväxlingar.
schramm
2009-06-22
Fin-fin liten poliziotto rulle som inte går av för hackor. Det som drar ner betyget en pinne är att den stundtals är lite för seg och händelselös. Några fler skottlossning och fyran hade varit given!
theother
2006-03-03
Tomas Ravelli på bovjakt.
NHL
2006-02-11
Hård javisst, men tyvärr har filmen ett långt mellanparti där det inte händer någonting vilket drar ner betyget. Jag gillar att Poliziotto & Giallo filmerna från den här tiden alltid har en flaska J&B whisky någonstans i bakgrunden. Här fick den sin produktreklam inte mindre än 8 ggr. Den ständigt cigarrtuggande Milian är hård som vanligt och Moschin ännu hårdare. Bra och hårt slut som vanligt i den här typen av filmer.
DiamondWillie
2006-02-02
I den engelskspråkiga versionen heter Milian Tomas Ravelli vilket ledde till en del skratt. Milian är cool och Gastone Moschin är kanske ännu coolare
DeRossi
2005-05-02
Grym rulle!!!