Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Spy Hard


Specialagent Dick Steele omintetgör den djävulske mästerhjärnan Rancors planer, men hamnar i ett trauma när hans älskade Victoria dödas. Rancor kidnappar Victorias dotter Barbara och hotar att spränga världen i luften om han inte får tillgång till ett microchip som kan få honom att regera världen. Steele blir anlitad för att lösa det hela. En kavalkad av parodier på filmer som "Speed" och "Pulp Fiction".


Originaltitel Spy Hard
Alternativ titel Live and let spy, Spy Hard - Helt utan hämningar
Regissör Rick Friedberg
Manus Rick Friedberg, Jason Friedberg, Aaron Seltzer, Dick Chudnow
Genre Komedi, Action, 90-tal
Skådespelare Leslie Nielsen, Nicollette Sheridan, Andy Griffith, Marcia Gay Harden, John Ales, Stephanie Romanov, Barry Bostwick, Charles Durning, Elya Baskin, Mason Gamble, Carlos Lauchu, Robert Guillaume, Clyde Kusatsu, Alexandra Paul, Ray Charles, Pat Morita
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6062
Filmnummer 3255

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av Rollywood
När den onde General Rancor stjäl ett datachip som kan leda till jordens undergång finns det bara en man som kan stoppa honom, agent WD-40 Dick Steele (Leslie Nielsen). Tillsammans med pangbruden V...   Läs mer »

Skapad 2019-11-29 av
Komedi med Leslie Nielsen i samma klass som Den \"nakna pistolen\". Men vi får följa den hemliga agenten Dick Steele istället för polisen Frank Drebin. Barbara Dahl (Stephanie Romanov) är hemlig...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2022-02-05
Sjukt crazy humor då den är i sitt esse"%).Tror regissören inte glömde bort många filmer att göra narr av heehee=) Det mest roliga & störda är när Charles-Durning konstant gömmer sig förklädd som möbler lol)
karlmats
2022-02-04
Klassisk 90-talskomedi i sann Leslie Nielsen-anda. Jag förstår att jag satte en 3a på denna back in the days och jag behöver inte skämmas alltför mycket för den. Hagelbrakarhumorn träffar förvånansvärt mycket även om det naturligtvis också ofta är bra fånigt och inte speciellt kul. Självklart refereras det friskt till andra filmer men det är också kul att se alla cameos som filmen bjuder på. Bond är väl den mest uppenbara referenspunkten och båda intro och outro levererar. Sen blir det också lite gubbigt ibland men det är väl ändå nånstans inte värre än mycket annat från den här tiden. Den här når väl inte upp till Nakna Pistolen-nivå men sämre komedirullar kan man ju hitta i genren, en stark 2a.
Visse93
2021-11-11
Denna komedi med din en till att skratta lite. För Leslie Nielsen han är väldigt någorlunda klockren i sina komedier.
Makta
2019-02-02
Inte lika bra som the naked gun men riktigt skön ändå!
gjoob
2018-03-25
Fantastisk i sina bästa stunder, men mer ojämn än exempelvis Naked Gun. Bäst är direktörn, med sina innovativa kamouflage.
Rai
2021-01-24
Ganska rolig faktiskt!!! Och parodin när de dansar tagen från Pulp Fiction är så jävla rolig att jag asgarvar...
rejser
2017-08-25
Mycket fanservice, ordvitsar (även om dåliga, så dåliga att dom blir fniss-roliga). Oförtjänt dåligt ryckte, men utdaterad idag som så mycket annat från den tiden.
Bumbi78
2017-08-25
Extremt barnslig och framförallt daterad humor som med Nielsen i huvudrollen lätt sätts ihop med Nakna Pistolen. Spy Hard är dock sämre än de filmerna, men visst fanns det ett och annat lyckat skämt.
yrkeschaufföre
2017-05-06
Nu satt jag å såg om den igen, jag tänkte på Jonny English som är bättre. En rolig episod är Ensam hemma-parodin, så borde det väl sluta i originalet åxå?
Jamesa
2017-03-04
Funkar, ok.
Visa äldre kommentarer »