Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Spy Game


Året är 1991. Nathan Muir, en ärrad veteran inom CIA, skall just gå i pension, när han får veta att den yngre kollegan Tom "Boy Scout" Bishop fängslats i Peking, anklagad för spioneri. En gång i tiden handplockades Bishop av Muir i Vietnam och blev snart en av CIA:s skickligaste agenter. En händelse i Beirut för några år sedan ledde till att deras vägar skildes åt. Meddelandet från Kina att Bishop skall avrättas inom 24 timmar, kommer som en chock för alla på CIA:s högkvarter. Men av fruktan för en internationell konflikt, bestämmer sig ledningen för att lämna Bishop åt sitt öde. Nathan Muir är emellertid av en helt annan uppfattning.


Originaltitel Spy Game
Regissör Tony Scott
Manus David Arata, Michael Frost Beckner
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Marianne Jean-Baptiste, Stephen Dillane, Larry Bryggman, Matthew Marsh, Todd Boyce, David Hemmings, Benedict Wong, Omid Djalili, Charlotte Rampling
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8302
Filmnummer 4258

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


picklessmulan
2022-04-17
Mycket bra film helt i min stil. Bra prestationer främst av Redford
dudson
2021-11-01
Njaee. Tyckte jag ledsnade rätt snabbt på alla... flashback-återblickar/dåtid. Nutidens story hade gärna fått följts upp bättre! Sen att se gamla RED glida runt i tweed-kavajer med sitt ådrade häst fejs, gör ingen glad.+ att karl fan sysslar med sina banala "smarta" C.I.A-knep inte föll i god jord! Tyckte Brad-Pittan gjorde ett fullgott intryck ändock" Fast storyn är mera än overklig iaf""2+
Sillion
2019-08-17
Fortfarande en av filmhistoriens bästa filmer och Redfords bästa
andybrando
2018-01-22
Redford är i fin form och fungerar bra ihop med Pitt, men det blir inget tryck i historien och Scotts bildfyrverkerier räcker inte som kompensation. Återblickarna blir till slut tröttsamma.
NoWireHangers
2017-02-05
En tämligen segdragen historia som inte kändes särskilt intressant.
annihilat0r
2017-01-12
"Spy Game" upplevde jag som en relativt sevärd rulle. Det kändes att den är från en annan tid, vilket skapade en nostalgisk känsla – trots att jag aldrig tidigare bevittnat den. Mysigt rakt på; inte så mycket krusiduller.

2015-09-15
Riktig bra men nådde ikke opp til femmeren.
Krille80
2014-11-04
En seg film, som försökte vara skruvad men misslyckades kapitalt med detta. Det finns egentligen inget oväntat eller bra i den här filmen. Tony Scott har gjort så mycket bättre före och efter denna filmen så jag förlåter Tony Scott denna gången.
Grane
2014-10-08
Smart story sol jag gillade rejält mycket mer jämfört med när jag såg den första gången runt 2002. Redford är skitbra!
92axha10
2014-04-28
Helt okej spionthriller som inte tar för många risker. Allting känns väldigt innanför ramarna och standard. Med det sagt så slipper man ändå klichéer. Bra gjort och en eloge för det. I slutändan en okej rulle som inte fastar i minnet en längre tid.
Visa äldre kommentarer »