Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Spring


En berättelse om en amerikansk backpacker i Italien, som förälskar sig i en vacker ung kvinna som hyser en mörk hemlighet.


Originaltitel Spring
Regissör Justin Benson, Aaron Moorhead
Manus Justin Benson
Genre Romantik, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Lou Taylor Pucci, Nadia Hilker, Francesco Carnelutti, Nick Nevern, Chris Palko, Jonathan Silvestri, Jeremy Gardner, Vinny Curran, Holly Hawkins, Augie Duke, Shane Brady, Vanessa Bednar, Kenzo Lee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 258
Filmnummer 112632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Supernaut
2021-04-09
Inte lika vass som skaparnas andra verk, men likväl bra. Snygg blandning av indie-drama och body horror.
RustyFilm
2019-01-17
En fantasysaga ihopsatt med en kärleksaffär, detta är sen pepprat med osmaklig lågbudgetskräck. Kreativt foto ere men dessvärre är bildkvaliteten (i alla fall på dvdn jag kollade) tråkigt dålig.
niebaotan
2016-08-07
Visuellt enastående romantisk skräck där Italiens omgivningar nyttjas till fullo. Naturligt skådespeleri och överlag bra flyt i dialogerna. Som historia är den lite udda, men ypperligt berättad. Visst tappar den lite mot slutet men 4:an sitter ändå där.
Mysharry
2016-02-16
Väldigt lik vissa andra filmer jag gillar väldigt mycket... Kanske det som gör att den inte griper tag lika mycket. Och så funderar jag lite över om vissa filmskapare enbart vill dra till Europa och filma för att det blir lite exotiskt och alla visar tuttarna här... Men det är en riktigt bra film. Välspelat, snyggt foto, oftast riktigt bra dialog, starka känslor, och lite udda historia. Effekterna kanske vi inte behöver gå in på, men de är inte det som är viktigt här. Haka inte upp er för mycket på "skräck", så blir det bra.
Anaythea
2016-02-03
Nja, slutade för snabbt och för luddigt.
Bumbi78
2016-01-19
En annorlunda och faschinerande kärlekshistoria kryddat med lite skräck. Berättelsen, men framförallt fotot var riktigt bra och visuellt finns det inget att klaga på. Nog hade jag velat ha "avslöjandet" lite tidigare i filmen och sett hur det utvecklades de två emellan när hemligheten avslöjats. Nu hastas slutet en aning känns det som. Dessutom var den första kvarten rent bedrövlig och jag undrade om jag fått rätt film.
stgurgel
2016-01-18
Mycket romantisk
Djason
2015-11-24
Jäklar vilket guldkorn. En fanatisk film som är annorlunda, har aldrig sett något liknande. Filmen har ett långsamt tempo men det är också det som gör filmen spännande. Bra skådisar och en bra dialog som aldrig känns krystad förutom förklaring då kanske. Helt klart bästa filmen jag sett 2015.

2015-11-16
Jag tror jag har plöjt igenom säkert 20 skräpfilmer senaste dagarna i hopp att finna något guldkorn. Och Spring visade sig vara ett av de där sällsynta. En film man inte väntat sig skulle vara speciell, men som ändå visar sig vara just precis det. I grunden är det ett romantiskt drama som påminner mig mycket om filmen Bara En Natt. Den har en härligt fyndig och trivsam dialog samt skådespelare som klarar av att leverera den. Därtill kryddat med lite fantasy och skräck. En härlig mix med ett resultat som tilltalar mig. Det här var faktiskt lite av filmmagi. Trevligt att se att Njuta Films släpper den på svensk Blu-ray senare denna månad. Det blir ett givet köp för min del. 7/10
KyLLo
2015-11-04
Ett långtråkigt drama i kombination med klyschig romantik och gammal trist fantasyskräck som man främst ser i riktigt billiga filmer. Behållningen är några skämt här och var samt ett spår i soundtracket som påminner om Kent.
Visa äldre kommentarer »