2.5
2.5
Spöksnubben i skrubben
Ett monster gömmer sig i garderober och dödar människor. Polisen och militären är hjälplösa och panik sprids. Hur ska monstret stoppas? Med hjälp av professor Pennyworth tar sig reportern Richard och biologilärarinnan Diane an sig uppdraget.

Originaltitel | Monster in the Closet |
Alternativ titel | Monstret i garderoben |
Regissör | Bob Dahlin |
Manus | Bob Dahlin |
Genre | Komedi, Skräck, Science Fiction, 80-tal |
Skådespelare | Donald Grant, Denise Dubarry, Claude Akins, Stella Stevens, Henry Gibson, Howard Duff, Paul Walker, Paul Dooley, Jesse White, John Carradine, Frank Ashmore, Fergie, Kevin Peter Hall, Ritchie Montgomery |
Skön film med glimten i ögat. Den som kom på den svenska titeln förtjänar en medalj!
Släng dig i väggen Tony Montana!!! Förmodligen den mest episka svenska översättningen på en filmtitel ever. Dessvärre har den nog inte så mycket mer att erbjuda trots en gedigen produktion för att var Troma... Monstret är ju rätt festligt iaf?
Speciell.
Andra Troma-filmen jag ser, visste inte att de kunde vara så här roliga!! :) Svag fyra.
Skapligt crapy troma film där allt bara känns tafatt. kanske funkade på fjortisarna på 80-talet men inte idag" nåväl en snäll 2a tack vare visst kult värde.
Intressant idé, men dåligt skrivet o framfört. Den svenska titeln är fånigt, varför inte bara "Monstret i Gaderoben"?! Den lilla flickan man ser i början av filmen var ingen mindre än Fergie från Black Eyed Pece(!) Intressant merit hon har, från denna Troma-rulle till Robert Rodriguez´s Planet Terror.
Oj. Det här var verkligen dåligt.
Fånig men catchy svensk titel på en fånig Troma-rulle, även om en del humor faktiskt funkar hyfsat emellanåt. "Destroy All Closets!"
En helt okej rulle, den har sina stunder.
Vad jag avskyr dessa svenska titlar. Nåja, det är faktiskt en rätt bra film det här. Den paroderar en hel del grejer men står ändå på egna ben. En hyfsat stark trea Rätt snyggt monster med, och Paul Walker spelar visst bara töntar (host F&F host)