Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Spin


En gripande berättelse om en pojke Eddie som i unga år förlorar sina föräldrar i en flygplansolycka där pappan satt vid spakarna. Den föräldralöse pojken tas om hand av sin morbror som också är pilot, men strax därefter får hans morbror ett jobb på en annan ort och Eddie lämnas över till ett par som sköter morbroderns ranch. I skolan blir han kompis med en Francesca, som efter en tid flyttar till en annan stad vilket gör Eddie mycket ledsen. Hon är ju hans allra bästa bästis. Tio år senare kommer morbrodern tillbaka för att uppfylla sin döde brors högsta önskan, nämligen att lära Eddie att flyga. Pojken, som nu hunnit bli 18 år, har blandade känslor till sin morbror som han tycker har övergivit honom. Hans känslor för sin nya familj, är dock genuint varma och älskvärda. Francesca har flyttat tillbaka med sin familj och Eddie kunde inte vara lyckligare. Hans känslor för Francesca börjar utvecklas från vänskap till kärlek. Men säg det som varar för evigt, plötsligt flyr Francesca till Mexico efter en traumatisk upplevelse hon råkar ut för.


Originaltitel Spin
Regissör James Redford
Manus James Redford
Genre 2000-tal, Drama, Familjefilm
Skådespelare Stanley Tucci, Dana Delany, Ryan Merriman, Rubén Blades, Paula Garcés, Max Madore, Marissa Baca, Daniel O'Haco, Miguel Ortega, Rich Montague
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 38155

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrArne
2008-05-28
Snygga flygbilder och rätt okej drama.
V1ll3
2006-09-07
lagom underhållande att se på om man orkar ta sig tiden för det. jag gillar inte sånna här filmer så ofta, men den här blev rätt bra emot slutet. hade sina missar tyckte jag... men den dög.