3.6
3.6
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales är en 13-åring från Broooklyn och en Spider-Man olik alla andra vi någonsin sett tidigare. Han är en klipsk tonåring som gillar att hänga med sina vänner och vara som barn i den åldern är mest. Men vad hans vänner inte vet är att Miles också lär sig att omfamna ett helt nytt och oväntat liv som den helt nye Spider-Man!
Originaltitel | Spider-Man: Into the Spider-Verse |
Regissör | Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman |
Manus | Phil Lord, Sara Pichelli |
Genre | Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Shameik Moore (röst), Jake M Johnson (röst), Hailee Steinfeld (röst), Mahershala Ali (röst), Brian Tyree Henry (röst), Lily Tomlin (röst), Luna Lauren Velez (röst), Zoë Kravitz (röst), John Mulaney (röst), Kimiko Glenn (röst), Nicolas Cage (röst) |
Som det brukar vara med dessa Marvel-filmer, det är intressant ända fram till det mynnar ut i en massa action som man knappt orkar hänga med i. Bra soundtrack dock, och några riktigt fina och intensiva actionsekvenser i början och mitt av filmen. Stundtals kul humor, framför allt med de andra "spider people". Fint animerad, dessutom.
Stark fyra! Vet inte exakt vad jag väntat mig, men jag tror inte det var det här! Allt det visuella är helt fantastiskt, och när sedan handlingen börjar veva upp sig och man ser hur stilen anpassas till de olika skeendena... fantastico.
Riktigt snygg, men annars är det ju väldigt klassiskt. Underhållande, men något mästerverk är det inte.
Gillade hela filmen då den är riktigt bra, spännande och rolig!
Kul idé! Snyggt animerat! Helt okej film. (8+/15)
Så himla snygg. Underhållande och skön i sin enkelhet!
Den bästa Spider-man filmen som gjorts! Utan tvekan!
högt tempo, kreativt animerat och bra berättat. En bra representation av Spindelmannen dessutom.
Ordentligt överskattat. Temat har gjorts förut trots att skaparna tydligt känner sig unika.
Jag gillar Spider-Man men att se en animerad film om densamme kändes sådär. Helt plötsligt började alla gå bananas över hur mycket de älskade denna filmen och till slut sa jag "okej då". När filmen var slut lutade jag mig bakåt och tänkte "Har jag precis sett den bästa Spider-Man-filmen, och den är animerad?" Detta var fantastiskt. Stilen i animationen är så kreativ och underbar, historien har så mycket känslor och styrka och dessutom massor av charm, humor och underhållning. 4+