Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Spider-Man 3


Peter Parker har äntligen lyckats att få balans i livet och mellan hans förälskelse M.J. och sitt uppdrag som superhjälte. Men Peters självförtroende har blivit lite väl stort och han börjar ignorera de människor som står honom närmast. Hans nyfunna självförtroende äventyras när han ger sig in i sitt livs strid mot två av de mest fruktade brottslingarna någonsin, Sandman och Venom, vilkas samlade krafter och längtan efter vedergällning hotar Peter och alla han älskar.


Originaltitel Spider-Man 3
Alternativ titel Spiderman 3
Regissör Sam Raimi
Manus Sam Raimi, Ivan Raimi, Alvin Sargent
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, Elizabeth Banks, Bruce Campbell, Rosemary Harris, Bill Nunn, James Cromwell, J K Simmons, Dylan Baker, Willem Dafoe, Perla Haney-Jardine, Ted Raimi, Cliff Robertson, Elya Baskin, Mageina Tovah, Becky Ann Baker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13246
Filmnummer 49137

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av 1016
Lyckan har vänt för Peter Parker och hela hans framgång går att jämföra med en exponentialskurva då denna enbart stiger uppåt. Samtidigt som detta utvecklas så går de mindre bra för hans fl...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Windwhistler
I de båda tidigare filmerna fick vi först se hur Peter Parker blev den fantastiske Spindelmannen och sedermera hur hans roll som hjälte och hopplösa förälskelse i Mary Jane Watson utvecklades. O...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av sethgecko
Som serienörd och stort Spider-Manfan har väntan på ”den svarta dräkten” varit nästan lika lång som väntan på en godtagbar filmatisering av Spider-Man överhuvudtaget. Jag blev dock besviken...   Läs mer »

Kommentarer


myslas
2020-11-15
Sam Raimi gjorde det bra med de två första filmerna i serien men här faller han i den vanliga fällan att det ska vara mer av allting i uppföljaren. Det leder till en komplicerad sörja av alldeles för många bad guys och för mycket (dåliga) visuella effekter istället för ett vettigt manus. Det enda som räddar filmen från lägsta betyg är JK Simmons och Bruce Campbell.
päronanton
2018-11-10
Jag älskar Spider-Man filmerna! Tre filmer räcker gott och lagom annars blir det uttjattigt. Men jag tycker ändå ettan är klart bäst!
Robkiller
2018-03-27
Har väl fortfarande en del problem med handlingen, men är överlag mer underhållande än förra filmen.
Rai
2018-02-04
Nja, är ju inte vidare förtjust i superhjältar filmer!!!
Stygga-Vargen
2016-10-29
Tycker den är lika bra som de två första filmerna.
cannibalrice
2016-03-16
Spiderman är inte min grej. Generellt gillar jag Marvel-filmerna, men Spiderman är som sömnpiller för mig.
Lord-Antedel2
2015-09-04
Fy fasiken. 3'an. Många gillar den inte. Vad tycker jag? Fantastisk. För den som älskar Tobeys ögonfärg och hans stora ögon, så är detta filmen för dig. I den sista delen av Tobeys trilogi som spider man, så får vi följa honom när han dels inte bara slåss mot sin vän Harry utan även andra klassiska skurkar som sandman eller venom och även kämpar för att behålla Marry-J! Vad som händer mellan dessa karaktärer rekommenderar jag start att ni kollar upp, för inte bara är Tobey utan tröja, men filmen har ett budskap - riktiga vänner håller ihop, oavsett hudfärg eller faction.
Tatty
2015-06-02
Grym spännande film. Lika bra som ettan. Gillar sandmannen då han är spännande.
Krille80
2014-12-07
Wow, detta var ju så mycket mer än bara en serietidningsfilm. Detta var lysande! Det är väldigt duktiga skådisar i varenda roll, specialeffekterna är ju helt sanslösa, Sandman är en riktigt skön skurk och dessutom så håller jag inte med om kritiken mot kärlekshistorien. Den är inte perfekt men den ger ett större djup till karaktärerna.
Redwood
2014-10-13
Den skanar en bra skurk, bra huvudpersoner och framför allt så saknar den engagemang.
Visa äldre kommentarer »