Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Speed 2: Cruise Control


Annie Porter är tillbaka. Den här gången ser hon fram emot en lugn lyxkryssning med pojkvännen Alex. Men kryssningen blir inte den lugna semester de sett fram emot när galningen Geiger tar över skeppet och Alex måste bekämpa galningens planer och se till att skeppet kommer i land som det ska, något som visar sig riktigt svårt..


Originaltitel Speed 2: Cruise Control
Regissör Jan De Bont
Manus Randall McCormick, Jeff Nathanson
Genre Action, Romantik, 90-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Brian McCardie, Christine Firkins, Mike Hagerty, Colleen Camp, Lois Chiles, Francis Guinan, Tamia, Jeremy Hotz, Enrique Murciano, Joe Morton, Bo Svenson, Royale Watkins, Glenn Plummer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10609
Filmnummer 3288

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av Rollywood
När filmen tar sin början har Annie (Sandra Bullock), som vi såg i första filmen, precis träffat Alex (Jason Patric), sin nya pojkvän. Men medan hon tror att han har ett lugnt jobb som patruller...   Läs mer »

Kommentarer


Dream
2023-11-25
Vet inte varför man tycker den här är så mycket sämre än första då båda är lika dåliga, vanlig skit action vilket som. Jeff Daniels och Keanu Reeves är det ända som är bättre med första.
Count_Duckula
2023-08-20
Varenda sekund Patric är i rutan blir det plågsamt. Bullock gör sitt bästa, men vem kan förvandla gödsel till guld? Dafoe är schysst... Karaktären Drew bidrar med ett sidospår som lämnar obehag i hela kroppen. Det är helt okej underhållning första halvan dock. Man blir sugen på att åka lite cruise line. Hade hur som helst varit intressant med en 'kill count' på denna.
Tjalle58
2021-09-27
Ett antal riktiga bottennapp men vad fan, det är action så den får en trea
Bumbi78
2020-08-21
Omtitt efter många år. Till denna uppföljarens försvar kan nämnas att det är godkänd action och humöret är på topp, men sen dalar det. J Patrick gör vad han kan som hjälten, men att de lyckades hitta en mer mimiklös kille än Keanu Reeves är otroligt. Bullock har retarderat sig i uppföljaren och känns inte som hon spelar samma karaktär alls. Sen har vi den gravt överspelande Dafoe som en helt menlös skurk - en pajas med bomber.
Rai
2018-01-19
Som sagt var Usel!!!

2016-11-09
Så jävla dålig är den ju inte...
Stygga-Vargen
2016-10-19
Den här filmen är allt annat än bra!
gjoob
2016-06-24
Så jävla dålig är den ju inte...
Starkbröl
2015-06-07
Det är faktiskt inga överdrifter som sägs om Speed 2. Helt omotiverat med handkamera i denna film. Värdelöst koncept från början. Ett FRUKTANSVÄRT manus med rent plågsam dialog. Alla är usla skådespelare, och stackars Bullock får spela en riktigt jobbig brud man inte kan sympatisera med. Man hoppas att en haj i maskinrummet ska äta henne eller nåt (hey, det skulle kunna hända i denna film). Och snälla Dafoe: hur tänkte du när du var med i det här?
Krille80
2014-11-04
Världens sämsta uppföljare? Enligt mig platsar den i den kategorin. Inget större fel på varken Bullock eller Patric men hela handlingen osar dagisnivå. Dafoe gör vad han kan för att rädda filmens bad guy från att kvalificera sig till kategorin: filmhistoriens tråkigaste och menlösaste bad guy.
Visa äldre kommentarer »