2.1

Space Truckers

John Canyon är den sista oberoende transportentreprenören i rymden. Tuffa tider tvingar honom att transportera tvivelaktigt gods till jorden utan några frågor. Under färden visar det sig att lasten består av en massa mördarrobotar som inte går att stoppa.

Originaltitel Space Truckers
Regissör Stuart Gordon
Manus Stuart Gordon, Ted Mann
Genre Komedi, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Charles Dance, Stephen Dorff, Dennis Hopper, Debi Mazar, Shane Rimmer

2020-06-16
Man hade säkert kul under inspelningen iallafall. Barnsligt, plastigt och färgglatt. Med en charmig Dennis Hopper som säkert undrade vad fasen han spelade in. Kan inte låta bli att tänka på hur den blivit om den gjorts 10 år tidigare.
Djason
2018-01-04
Med glimten i ögat kan man komma långt för i ärlighetens namn är denna film riktigt medioker.
Sir_Lord
2013-08-26
Fruktansvärd B-rulle. Men med stor portion glimten i ögat så den klarar 2an
LTT86
2013-08-19
Det enda som fick mig att vilja se det här filmen var mördar maskiner, men det var en sån besvikelse att jag ångra att jag sog det här filmen.
Halofreak92swe
2012-06-14
Riktigt b men smått underhållande ändå.
gnolam
2012-01-23
Plus ett för att den är så fullkomlig ogenerad i sitt b-filmskap.
Robkiller
2011-07-18
Rymdkomedi som känns lite 80-tal, men ändå har viss charm. Även om effekter och liknande är rätt B... så är den i alla fall väldigt färgglad. En fraktskepps chaufför (space trucker) spelad av Hopper blir blåst på sin last av fyrkantiga grisar och blir istället tvungen att köra en last med vad som sägs vara "sex dockor" till jorden. Resan går bra tills de råkar krocka med en asteroid och blir kidnappade av pirater som upptäcker att lasten egentligen består av mördarrobotar. Handlingen är väl kanske inte den bästa, men den är lite småkul ibland och har ett intressant val av musik till sluttexten... "cotton eye joe".
EllaSpeed
2010-08-14
Tufft, , färgglatt, roligt och med ett kalasbra soundtrack. What more do you need on a friday night?
Kriffot
2010-06-12
Rätt fåning som ja minss det!
FilmGuden
2010-01-31
En senare Rymdkomedi i gammal fånig 80/90 - talstil, med glatt tempo. Sjukt bissarr och Dennis Hopper är väldigt bra, som tuff Rymdförare (!)