2.4
2.4
Space Station 76
En grupp människor lever på en rymdstation som är en 1970-tals-version av framtiden, där personligheter och asteroider kolliderar.
Originaltitel | Space Station 76 |
Regissör | Jack Plotnick |
Manus | Jennifer Elise Cox, Sam Pancake, Jack Plotnick, Kali Rocha, Michael Stoyanov |
Genre | Drama, Komedi, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Patrick Wilson, Liv Tyler, Marisa Coughlan, Matt Bomer, Jerry O'Connell, Kylie Rogers, Kali Rocha, Victor Togunde, Sam Pancake, Michael Stoyanov, Katherine Ann McGregor, Keir Dullea, Matthew Morrison, Ryan Gaul, Jonny Jay, Julia Wood |
Nä, funkar inte alls
Najs, men den funkar nog bara för oss som sett gamla rariteter som Månbas Alpha och liknande.
Om det hade hänt något så hade det här kunnat vara en lysande film...
Inte nu tyvärr
En dålig film. Jag ger en etta.
Känns som det skulle kunna utspelas i en radhuslänga på 70talet som i rymden.Lite underhållande var det i alla fall.
Jaha, detta var ju inte särskilt underhållande.
Flummigt och annorlunda med 70-tals drama i rymden... håller intresset uppe, men egentligen inte så mycket mer...
Star Wars (70-tals-sci-fi) möter Little Miss Sunshine ungefär. Flickan i filmen heter dessutom Sunshine. En originell kombination som gör filmen till något annat än bara en rymdparodi. Förvisso lite tunn, småfånig och onödigt sexistisk. Däremot mysiga miljöer, underhållande emellanåt och jag uppskattar särskilt att det även finns svärta och budskap. Dr Bot är för övrigt den starkaste rollfiguren, en robot som alltid har svar på tal och alltid ska ha sista ordet. En avkopplande film som får en svag trea.
Vad ska man säga om det här? Stelt skådespel, krystade repliker, parodisk rymd-miljö, fjantigt 70-tal. Men vilket drama! Vilka robotar! Bara att komma på Dr Bot...! Jag ville bara ha mer, mer, av varje scen. Veta mer, gå in djupare i deras skruvade psyken. Så något måste de verkligen ha gjort rätt. Inte klockrent, men bra.
Rätt så fjantigt, och känns inte riktigt som en riktig film... lite för taffligt, men ändå lite kul. Tycker dock inte att parodin/homagen/satiren funkar riktigt.