Harlock: Space Pirate
Kapten Harlock och hans tuffa besättning är mänsklighetens hopp när en utomjordisk makt kommer för att överta jorden och förslava människorasen...
Baserad på mangan av Leiji Matsumoto.

Originaltitel | Space Pirate Captain Harlock |
Regissör | Shinji Aramaki |
Manus | Harutoshi Fukui, Kiyoto Takeuchi |
Genre | Science Fiction, Anime, 2010-tal |
Skådespelare | Yû Aoi (röst), Shun Oguri (röst), Maaya Sakamoto (röst), Miyuki Sawashiro (röst), Arata Furuta (röst), Haruma Miura (röst) |
Animerad rymdaction. Håller sig småintressant, men inte mycket mer än så
Förbannat melodramatiskt och segt. Typiskt japanskt där folk pratar och pratar och pratar ... Sedan har vi guldkornet "Jag ser inga livstecken. Jag vet inte ens om någon lever där" också.
Stark 2:a... typ
Svag tvåa.
Snygg, intressant med film från annan kultur än amerikansk, men jösses vad dålig
Snygg som en 4a men storyn håller inte. Dessutom blir det lite för mkt av Final Fantasy-flum.
Förutsägbar men snyggt gjord.
Don´t care, I don't even care at all, I don't even care at all, are you even f*cking trying!
Nja. Den här vansinniga auktoritets-fetischen alltså.
Pampig, japansk, animerad film om kapten Harlock och hans härliga gäng rymdpirater. Tillsammans skall de rädda jorden som nu är en förbjuden zon för människor!
Effekterna och miljöerna är fantastiska! Helt underbart vackra och detaljerade! Filmen fångar verkligen känslan och atmosfären. Ljudet och musiken är lika mäktig!
Sedan är det väldigt japanskt. Storslagna scener, överväldigande dialog och mycket av allt. Det är stundtals rätt tradigt, men man överlever.
Detta var en skön rulle bland övriga animerade filmer där ute. Helt klart värd att se.