Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Space Buddies


Air Buds valpar är i farten igen i ett nytt äventyr. Ägarna till valparna ska på skolutflykt till ett företag som sänder ut farkoster till rymden. Valparna bestämmer sig för att följa med.


Originaltitel Space Buddies
Regissör Robert Vince
Manus Robert Vince, Anna McRoberts
Genre 2000-tal, Familjefilm
Skådespelare Bill Fagerbakke, Diedrich Bader, Kevin Weisman, Lochlyn Munro, Kendall Cross, Ali Hillis, Mike Dopud, Pat Finn, Field Cate (röst), Mark Downey, Nolan Gould, Jason Earles (röst), Wayne Wilderson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 71069

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-14
Älskar djur, men den här filmen är bara för löjlig!!
KAMRATdigital
2010-05-02
Ett episkt mästerverk som inte lämnar någon oberörd!
knudwig
2010-05-02
Inget för vuxna
paninaro
2009-12-28
Robert Vince har väl aldrig varit mycket för att förklara vad det är som egentligen händer i hans filmer, men när man inte ens får en aning om vad skurken har för motiv för att förstöra för alla andra så känns det lite besvärligt. Hur ekvationen sovjetisk rymdhund som varit i rymden ett bra tag + 8-årig pojke som saknar sin hund 2009 går ihop är det ingen som bryr sig om att förklara heller. Det var länge sedan jag såg så här mycket dumheter i en film. Dessutom hatar man ju valparna mer och mer för varje film. Men det är väl i alla fall fortfarande lite underhållande att se de små livens galna upptåg.
StureStenhög
2009-12-23
Kul att man försöker göra nånting lite annorlunda mot tidigare och skickar upp de små liven i rymden, men trots den enorma mängd dumhet vi bjuds på där så blir det här aldrig överdrivet kul. Även om Spudnik är ett trevligt tillskott så ligger problemet fortfarande väldigt mycket i karaktärerna. De är alla ganska störande och man fortsätter mjölka ur skämt ur buddisarnas stereotypa personligheter. Det var inte kul första gången och det är inte roligare nu
karlmats
2009-12-20
Den här serien blir bara värre och värre i sin dumhet samtidigt som den fortsätter vara åtminstone lite underhållande. Som vanligt hatar man de flesta av både ungarna och valparna, enda undantaget Buddha får här mycket mindre utrymme än tidigare vilket är lite tragiskt. Efter att ha sett den här filmen sjönk min respekt för Christer Fuglesang avsevärt, om den dummaste av de fem valparna klarar av att reparera en rymdfarkost under pågående resa kan det inte vara ett speciellt svårt jobb. Den ryska dogmonauten Spudnik var ett roligt inslag men överlag var det här mest ännu ett onödigt stopp på Air Bud-tågets framfart i franchisemjölkningens förlovade land. Om nån kan förklara skurkens motiv skulle jag också bli tacksam, för precis som så mycket annat så fattade jag ingenting av vad han höll på med, eller vad han var för en filur.