Sounds From a Town I Love

Kortfilm som utspelar sig i New York, där man får höra utdrag ur olika personers mobiltelefonsamtal.

Originaltitel Sounds From a Town I Love
Regissör Woody Allen
Manus Woody Allen
Genre Kortfilm, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Griffin Dunne, Hazelle Goodman, Bebe Neuwirth, Tony Roberts, Marshall Brickman, Michael Emerson, Rick Mowat, Celia Weston

Dele
2024-02-14
En hel del underfundiga monologer ändå. -"She´s three years old. Her life is over."
AlbinWesley
2014-09-19
Den var lite kul och så, men knappast den femma min propagerande vän hävdade. Trevlig!
Bomkia
2014-04-17
I passed my physical with flying colors, and then I read in the Times that flying color causes cancer. 3a.
annihilat0r
2014-01-11
Aldrig förr har jag sett en kortfilm på två minuter som innehåller så många ord – och jag är en av de själar som har sett majoriteten av de kortfilmer som någonsin gjorts. Det stod i stjärnorna att det skulle vara Woody Allens manus som slog det tidigare ord-rekordet. Men är då de många orden till filmens fördel? Nja.

2012-07-29
Ett par minuter festliga oneliners maskerade till telefonsamtal. Roligt och en originell presentation.
Ondskapt
2012-02-27
Mycket pladder, som väntat från Woody. Kul med Michael Emerson!
luxlisbon
2012-02-27
En liten kärleksförklaring i kortfilmsformat helt enkelt. Alla Lost-fans bör hålla ögonen öppna eftersom man kan skymta ett mycket välbekant ansikte från serien.. ;)
ziferN
2011-09-01
Intressant, smårolig och underhållande. Snyggt hantverk av Woody Allen.
MaraJade
2010-10-26
Det är ju en intressant idé att få höra småsnuttar från folks telefonsamtal, men speciellt underhållande är den inte.
martim
2010-07-26
den är värd att se om man gillar allen. man känner igen allt. humor, karaktärer, skådisar. en kortfilm för fans. den får en trea eftersom den är värd att se (för mig)