Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Sorority Boys


Collegekomedi. Tre killar blir utslängda ur sin studentförening Kappa Omicron Kappa. De klär då ut sig till kvinnor och hamnar i tjejhuset Delta Omicron Gamma, där de mindre populära brudarna huserar.


Originaltitel Sorority Boys
Regissör Wallace Wolodarsky
Manus Greg Coolidge, Joe Jarvis
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Barry Watson, Harland Williams, Melissa Sagemiller, Michael Rosenbaum, Heather Matarazzo, Tony Denman, Brad Beyer, Kathryn Stockwood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2413
Filmnummer 8203

Recensioner

Skapad 2019-10-08 av billybob
Sorority Boys är en underhållande komedi med massor utav sjuk humor. Den innehåller en del sjukt roliga scener, men den hade kunnat blivit så mycket bättre. Handlar om tre stycken festprissar so...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2014-11-23
Sorority Boys är en underhållande komedi med massor utav sjuk humor. Den innehåller en del sjukt roliga scener, men den hade kunnat blivit så mycket bättre. Skådespelarna imponerar inte mycket, det känns som att vem som helst hade kunnat prestera likvärdigt. De är roliga, men de känns inte professionella.
rebeccajansson
2014-09-13
Filmerna Hot Chicks möter White Chicks ungefär. Filmen hade sina stunder även om den var mkt fånig men annars vore det ju inte en komedi...
ziferN
2014-04-25
Jag verkar uppenbarligen ha missat allt det roliga eftersom detta var absolut inget vidare, nej. Jag brukar faktiskt vanligtvis tycka om college-komedi, oavsett hur B de än kan vara, men jag har samtidigt riktigt svårt för filmer där man inte kan se som i detta exempel, att dessa egentliga är killar. Kom igen, snälla. Det är lite som att man inte kan se att Clark Kent är Superman, för karaktärerna i filmen givetvis. Men tyvärr detta var verkligen inte roligt, eller ens underhållande för den delen heller.
RadioSaga
2013-04-15
Inte den bästa film Hollywood har producerat men vem bryr sig. Allt kan inte vara i klass med The Green Mile och den eliten. Här har vi humor och denna film bjuder dig på en hel del skratt!
missbaath
2012-05-21
Nostalgi för mig! Vet att den är ganska dålig, men kan inte låta bli att tycka om den :). En svag 3a från mig, då den alltid får mig att skratta.
cameo
2012-03-23
Hemsk egentligen, men en nostalgifilm från ungdomen som fortfarande får mig att skratta högt.
BrainTarzan
2012-02-12
En poäng för varje bröst, jag räknade det till fyra så det får bli fyra poäng då ;) Skämt åsido, en riktigt rolig film faktiskt!
Kajsa91
2012-01-19
Precis som alla andra såna filmer, så inget nytt såklart. Men otroligt rolig och killen med längst hår när dom är tjejer är så otroligt söt! :D
Biolm
2011-07-25
vill se den här :P
Eddydasilva
2011-07-16
HAHA de United Bananas säger är så jäkla bäst asså! Denna filmen fick mig att skratta sjukt mycket! Gilla denna filmen starkt så skönt att se filmer man kan få ett skönt skratt till :D!
Visa äldre kommentarer »