2.1
2.1
Solstice
En ung tjej får reda på en obehaglig hemlighet angående hennes tvillingsyster som begick självmord några månader tidigare.
Originaltitel | Solstice |
Regissör | Daniel Myrick |
Manus | Ethan Erwin, Marty Musatov, Daniel Myrick |
Genre | Drama, Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Elisabeth Harnois, Shawn Ashmore, Tyler Hoechlin, Amanda Seyfried, Matt O'Leary, Hilarie Burton, R Lee Ermey, Mark Krasnoff |
Meningslös.
Här fanns potential, men det slösades bort av massa onödigt hokus pokus. Snygga miljöer och en okej story från start.
Riktigt bra skräckis! Bättre än originalet Midsommar (som jag också tycker är bra). Tycker också att det är roligt att amerikanarna gör en remake på en skandinavisk film!
En stark trea får denna av mig!
Hade dettaa varit mitt livs första skräckfilm så hade jag nog skitit på mig. Nu kändes det mest som VM i återanvändande av så många olika rysarklyschor som möjligt. Fantasilöst, billigt och tjatigt. Fast mot slutet får Myrick & co till en klart godkänd stämning. (6+/15)
Väger mellan 2 och 3. Ballar ur lite på slutet tycker jag, så det blir nog en tvåa ändå. Men ganska bra film på det stora hela ändå, egentligen värd en trea.
Tycker den var rätt bra. Överväger lite mellan 3 och 4 - är någonstans emellan. Får stanna på fyran ändå, tycker om skådespelarna..
Exakt allting i den här filmen är kopierat från Midsommar bara att den här är sämre.
En av de sämre jag sett, men den funkade, fast det var väldigt länge sedan jag såg denna, en 3a får det bli.
En fruktansvärt dålig film! Undrar ibland hur folk tänker när dom skriver manus och väljer skådespelare.