Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Sicario 2: Soldado


Kriget mot droger vid den amerikansk-mexikanska gränsen har eskalerat och kartellerna har börjat smuggla terrorister över gränsen. För att utkämpa gränskriget skickas den federala agenten Matt Graver ut i fältet, som återigen anlitar den oförutsägbare colombianen Alejandro.


Originaltitel Sicario: Day of the Soldado
Regissör Stefano Sollima
Manus Taylor Sheridan
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Merced, Jeffrey Donovan, Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo, Matthew Modine, Shea Whigham, Elijah Rodriguez, Howard Ferguson Jr, David Castañeda, Jacqueline Torres, Raoul Trujillo, Bruno Bichir, Jake Picking
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 438
Filmnummer 126587

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rele
2022-09-14
En spännande och blodig film. Flera duktiga skådespelare var med men slutskedet av filmen var inte så bra. Jag ger en trea.
KyLLo
2021-12-27
De dramatiska scenerna är bra, men i övrigt är det inte så sammanhållet och intressant.
Starkbröl
2021-08-15
Helt okej uppföljare med fokus på actiondelarna från den fantastiska första filmen, vilket gör att den lite liknar ett överlångt avsnitt från Breaking Bads bästa säsonger. De politiska delarna, och den "relativt laglydiga" Emily Blunt adderade mycket till "ettan" och gav den en utblick och spännvidd som "tvåan" helt saknar. Setupen med smugglade terrorister är mycket tveksam och följs aldrig upp, och slutet (sista 20-30) är supersvagt och alltför tydligt konstruerat (för en uppföljare antagligen, kanske på amerikansk mark, vilket då kan vara okej totalt sett men skadar denna film). Josh Brolin och Benicio del Toro är förstås grymma och soundtracket gör precis som i första filmen mycket för spänningen, men manuset är tyvärr av tydlig uppföljarkvalitet och mest en ursäkt för att kunna upprepa några av de bästa actionsekvenserna från första filmen.
RichardEk
2021-04-25
Kan bara stämma in i kommentarerna som redan getts. Stabil och muskulös uppföljare men utan att erbjuda något vi inte såg i den första filmen. Benicio Del Toro är så klart alltid sevärd, liksom Josh Brolin, och vi bjuds på välgjord action. Så filmen har ett egenvärde utan att vara en originell upplevelse.
Gordyal
2020-12-26
Stabilt. Gillar. (9/15)
Zebulonm
2020-08-24
En mycket bra uppföljare.
AdamB-film
2020-05-04
Välgjort, men en spännande inledning landar i en ganska o-spännande avslutning. Känns lite som mellanfilm i en trilog, vilket det ju också enligt planen kommer att vara!
capitol
2020-05-03
Inte alls lika tajt som den första
Krille80
2019-10-14
Första filmen fungerade mycket väl hos mig. Realismen, den vassa historien och de starka karaktärerna skapade en fin upplevelse. Jag hade dock aldrig trott att filmen skulle få en uppföljare och satte på den mest som att ha lite i bakgrunden men snabbt satt jag klistrad framför TV:n. Josh Brolin och Benicia del Toro är fantastiska och även denna gång både skrämmer och fascinerar den brutala realismen mig. Nästan lika bra som den första filmen. 3+
ToddDowney
2019-08-14
Riktigt bra film. Håller samma som första, Ty Sheridan håller samma standard genom alla hans manus. Sevärd och gripande.
Visa äldre kommentarer »