2.2
2.2
Solar Crisis
En förutspådd solflamma hotar att förgöra Jorden. Astronauter måste ta sig till solen i en specialbyggd farkost och förhindra katastrofen genom att detonera en bomb. Men det finns de som vill stoppa uppdraget.

Originaltitel | Solar Crisis |
Regissör | Richard C Sarafian |
Manus | Joe Gannon, Crispan Bolt |
Genre | Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Tim Matheson, Charlton Heston, Peter Boyle, Annabel Schofield, Corin Nemec, Tetsuya Bessho, Jack Palance, Dorian Harewood, Paul Koslo |
Nej den här var nästan helt bedrövlig. Se Sunshine istället, den har liknande handlig men är mycket mycket bättre!
Underlig Sci-fi med bra skådisar och riktigt schyssta effekter - så långt är allt okej. Handlingen förstår jag inte mycket av då de helt plötsligt lagt till en sidoplot som mest påminner om the Road Warrior i ökenlandskap.
Inte illa faktiskt... visst, den känns lite gammal. Men helt ok om man gillar gamla sci-fi.
Alltså - det här funkar fan inte, bra skådespelare, men jäääävligt segt. Blä. 1+
yes! jag älskar amerikanska filmer där problem löses m h a en bomb!
Blev positivt överaskad när Charlton Heston dök upp på skärmen. Men filmen är inte så jätte bra. Dock är den bättre än de flesta nya domedags filmer!