1.4

Sökarna 2 - Återkomsten

Jocke är angelägen om att börja om på nytt efter sitt fängelsestraff, men istället fritas han från fånganstalten av sin bror Matte och nära vän Josef. Trots sina hederliga avsikter och en hett efterlängtad återförening med sin stora kärlek Johanna är Jocke snart tillbaka i kriminalitetens ekorrhjul. Tillsammans med Matte och Josef rånar han en bank och gömmer pengarna ute i skogen. Nästa dag är dock pengarna borta... Denna film är också felaktigt känd som "Sökarna 2: Rebelz", ett filmprojekt som aldrig avslutades.

Originaltitel Sökarna: Återkomsten
Alternativ titel Sökarna 2 - Rebelz, (Sökarna) 2
Regissör Lena Koppel
Manus Liam Norberg, Mårten Skogman
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Liam Norberg, Mats Helin, Ray Jones IV, Thorsten Flinck, Johanna Sällström, Johan Wahlström, Reine Brynolfsson, Matti Berenett, Thomas Hedengran, Leif Andrée, Steve Aalam, Pia Green, Malou Hansson, Sofia Helin, Ken Ring, Martin Aliaga, Stina Ekblad, Bojan Westin, Valerio Amico, Rino Brezina, Tommy Sporrong, Peter Söderlund, Stella Stark

hardcore
2018-07-15
Jag undrar varför blodsbröder inte fick vara uppföljare som faktiskt är okej. Det här var bara dåligt. Blodsbröder har iallafall nån ambition bakom sig även om den inte var jättebra. Det här år ju bara skit. Den enda som faktiskt försöker göra sitt jobb är faktiskt enbart Mats Helin. Resten är bara skit. Thorsten Flinck borde skämmas som ser sig själv som ett missuppfattat geni för han är fruktansvärt dålig. Han borde faktiskt kunna det här tycker jag med den långa karriär han har bakom sig.
2017-11-17
Den här jävla filmen är om inte ännu sämre än ettan!!!!
jezebel
2015-11-13
Solklart 1:a jämfört med den första filmen som är en klassiker. Massa logiska luckor. Jockes flickvän dog ju i första filmen. Nu kommer han ut från fängelset och träffar henne, och då har hon också bytt namn. Bra logisk lucka eh...
foppa99
2013-09-02
2.8 på imdb: bravo!
SweFilmOnly
2013-06-16
Den otäckaste film jag sett! Inte direkt på grund av handlingen. Men det oväsen (Musik är det inte, varför kan dom inte ha jazz!!!) som förekom på nattklubben och min hembio gjorde mig skitskraj för att grannar skulle höra, och mycket riktigt, ytterligare ett par minuter in i filmen hörde jag det TYPISKA ljudet av en dörrklocka! Och det fanns inga lägenhetsdörrar i den scenen! Skitskraj började jag fummla med ett par hörlurar, vågade inte gå till dörren en gång! Jag blev tvungen att spola tillbaka för sladden krävde min uppmärksamhet och då hörde jag att plinget VISST var från filmen! En jävla HISSDÖRR! De låter ju inte som dörrklockor! Den får en ETTA för den var inte menad att vara en skräckfilm utan en trevlig dramafilm. Vilket det inte var. I övrigt håller jag med samtliga ovan talare!
dudson
2013-04-21
Den sämsta uppfölljare som nånnsinn gjorts" tragiskt för den första Sökarna är en svensk guldrulle som idag är en given klassiker! undra om det var en kvinnlig regissör som gjorde denna att den blev så horibellt kass(?) för vad vet dom om sånna här tunga ämnen."
ClintanTheKing
2013-03-12
Inte i närheten av den första kultrullen.
Xenox
2012-07-20
Det räckte med ettan.
produr
2011-10-03
Vet inte vad jag ska skriva men det jag kan få ner som samanfattar smörjan är bara.Uselt
larsen1976
2010-12-20
Jag hade höga förväntningar på denna film, och hade verkligen sett fram emot att se uppföljaren till kultrullens uppföljare. Men ACK vilken besvikelse. Tunn story, usla skådespelar insatser, horribelt manus... you name it. Som om det inte vore nog så spelar Thorsten Flink (Tony i 1:an) en helt annan karaktär, vilket inte alls gör det trovärdigt. Inga klassika citat som: -Han är luuuuuugn.. eller "Värsta söta trosorna", eller Bor du i skåpet eller?... USCH se inte denna du blir bara besviken!!!!