2.3
2.3
Snyltgästen
Arkitekten Newton Davies förälskar sig i sin barndomsvän Becky, men hon tackar nej när han friar. Tre månader senare träffar Davis den vackra servitrisen Gwen som arbetar på en ungersk restaurang. Han berättar om alla sina problem för henne. När Davis lämnar stan flyttar Gwen in i det stora huset och har snart övertygat grannar och andra om att det är hon som är Davis fru.
Originaltitel | Housesitter |
Regissör | Frank Oz |
Manus | Brian Grazer, Mark Stein |
Genre | Komedi, Romantik, 90-tal |
Skådespelare | Steve Martin, Goldie Hawn, Dana Delany, Julie Harris, Donald Moffat, Peter MacNicol, Richard B Shull, Cherry Jones, Christopher Durang, Roy Cooper, Heywood Hale Broun |
Betygsantal | 1980 |
Trovärdighet kan du stryka ur denna film, filmen är mer mysig. Får en på bra humör. Fullt godkänd.
Jag bara avskyr Steve Martin som skådespelare!! Det finns något hos denna man så gör mig förbannad.. Filmen var ju usel!!!
Är ingen fan av Steve Martin, men här är det som tur är mest Goldie som står för de komiska poängen och han har ett snäppet mer nedtonad roll. Småmysigt och sådär oskyldig som komedigenren mestadels var innan vulgokomedierna slog igenom. Ingen höjdare, men passade fint en tisdagskväll.
Det här var inte så bra, trots vissa roliga scener. Men ska du se Steve Martin i en romantisk komedi så föreslår jag den utmärkta L.A. Story där han spelar emot en ung Sarah Jessica Parker.
Steve Martin är bra. Filmen är mysig. Jag blev på bra humör. Därför förtjänar den högre betyg än vad jag annars kanske hade givit den.
En film som blandar komedi, fars och screwball och därmed också innehåller många, många skämt. Dessa skämt omringas dock av ett manus konstruerat efter Hollywoods standardkoncept. Att filmen fungerar är tack vare sina två huvudrollsinnehavare Steve Martin och Goldie Hawn. Tänk vad dessa två kunde ha gjort med ett bättre manus!?
Skulle det här vara komedi!? Det här kändes mer j---ig f---ing torterande irriterande!? Jag hade svårt att se nåt rolig i den här filmen! Och Steve Martin..... jag hatar dig! Herregud vad jag hatar dig!
Lite charmig o rolig men inte mycket mer.
Nej tack. Steve Martin har aldrig fungerat i romantiska komedier i min mening.
Oförargeligt, men inte speciellt något alls egentligen. Eventuellt är väll Goldie Hawns karaktär lite rolig.