Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Snowtown


Dramakriminalare om seriemördaren John Bunting som härjade i Adelaide, Australien på 90-talet. Baserad på verkliga händelser.


Originaltitel Snowtown
Alternativ titel The Snowtown Murders
Regissör Justin Kurzel
Manus Shaun Grant
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Daniel Henshall, Lucas Pittaway, Craig Coyne, Louise Harris, David Walker, Anthony Groves, Brendan Rock, Frank Cwiertniak, Keiran Schwerdt, Bob Adriaens, Richard Green (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 329
Filmnummer 90466

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kayuzuzu
2017-03-23
Otroligt välspelad och obehaglig. Jag är inte känslig av mig men jag har rysarkänslor i mig en vecka senare när jag tänker på filmen.
stgurgel
2017-03-11
Obehag av härligt påfrestande sort
uttu
2015-10-26
Stängde av för den var så vidrig. Jag pallade inte.
haajen
2015-05-24
En film som man inte ska gilla utan kanske mer betrakta, den är välgjord och känns väldigt autentisk. Våldet är sparsmakat men när det väl visas är det brutalt men aldrig exploaterande. Respekterar det filmskaparna velat åstadkomma men troligtvis inte en film jag kommer att vilja se om.
pufred
2014-12-01
Australiensisk seriemördarfilm baserad på verkliga händelser. Det är skitigt, obehagligt, nästan dokumentärisk känsla. Mycket stämningsfull bakgrundsmusik. Men den känns rätt seg, mycket meningslösa dialoger,och alldeles för många scener vid ett matbord där folk äter. Hade lätt kunnat kortats av med en tjugo minuter. Men den är osentimental, naken,rå, vardagsnära, och man glömmer att de skådespelar.
dbergkamp
2014-04-02
Mycket obehaglig och rå film. En film som sitter kvar i medvetandet ett bratag efter sitt slut. Stort plus för mycket bra skådespeleri.
Gordyal
2014-02-18
White trash i kubik. Obehaglig film om obehagliga människor. Dessvärre går mycket av realismen förlorad i det konstnärliga berättandet, vilket i kombination med det låga tempot gör det hela rätt så segt. Bra soundtrack, dock. Allt som allt en svag trea. (7-/15)
Noethe
2013-09-18
2- Trist
SalotSar
2013-05-05
Osentimentalt om övergrepp, asocialt beteende och negativa spiraler inom det australiensiska trasproletariatet. Tribaltatueringar fashion forward bland 90-talets husvagnar.
MrLahey
2013-02-05
Ju mer jag ser denna film blir den bara mörkare och mörkare. Väcker en väldigt intressant debatt i mitt huvud ang pedofilfrågan och Johns sätt att hantera det. För övrigt riktigt inlevelserik, bra skådespeleri, bra foto, bra film!
Visa äldre kommentarer »