Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Snow White and the Huntsman


Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare utsänd för att döda henne.


Originaltitel Snow White and the Huntsman
Alternativ titel Snow White & the Huntsman
Regissör Rupert Sanders
Manus Hossein Amini, Evan Daugherty, Evan Spiliotopoulos
Genre Drama, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin, Sam Spruell, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan, Toby Jones, Johnny Harris, Brian Gleeson, Vincent Regan, Noah Huntley, Liberty Ross, Lily Cole, Rachael Stirling
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4984
Filmnummer 95606

Recensioner

Skapad 2019-12-01 av rikirock
Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av AugustDellert
Snow White and the Huntsman är som titeln antyder en film om Snövit. Men det är inte samma saga som Disney berättade, utan något betydligt mörkare och mer komplext. Det hela börjar med en lång...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Mihon86
Twilight, Twilight on the wall, what is wrong with it all? Bröderna Grimms klassiska saga om Snövit får ett färskt äppelfrö grott i regi av nykomlingen Rupert Sanders. Snövit föds i ett bloms...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Jules4893
Historien om ”Snow White and the Huntsman” är ifrån början en väldigt kort novell. Historien i ”Snowwhite and the Huntman” är nytt påhittad men en massa referenser i. Handlingen är liksom L...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2022-01-29
Oerhört kass film på många sätt, manuset är fånigt och tråkigt, regissören är oerfaren och framförallt så är Kristen Stewart med som förstör varenda scen hon är med i, oerhört kass skådis och det syns verkligen här, noll kemi med hemsworth liksom hon hade noll kemi med allt och alla i hennes värdelösa filmserie Twilight, här spelar hon t.o.m snövit i en nytolkning av den klassiska sagan men någon vacker förtrollande snövit är hon verkligen inte, så det spelar tyvärr ingen roll hur mycket stackars Chris Hemsworth och övriga skådisar kämpar för det blir mot en stark motvind filmen igenom, samma sak för dom övriga skådisar som t.ex Charlize Theron som alltid är bra men även några bekanta ansikten som dvärgarna, vi har Ian McShane, Ray Winstone, Eddie Marsan och självaste Bob Hoskins som några av dvärgarna och även dom stackarna får kämpa i motvind mot en riktigt urusel och fånig film, effekterna är dock bra och såsom trollen ser välgjorda ut, men det är alldeles för lite av den varan för att höja betyget, så det landar på en mycket svag 1:a i betyg
Rele
2021-12-10
Jag tycker om den här sevärda Äventyrsagan. Några duktiga skådespelare och annorlunda manus höjer mitt betyg till en trea.
Supernaut
2020-07-27
Snygg kostym bitvis men där tar smickret slut. Tråkig och dum är nog bästa sättet att sammanfatta den, samt med en stark underton av unken kvinnosyn. Onda drottningen är en överdrivet stereotyp manshatare medans Snövit är en god kvinna. Tröttsamt.
Ranma
2019-03-28
Fina miljöer och så där, men väldigt tråkig. Den var intressantast precis i början.
Thesongunsung
2018-11-14
En (svag) trea tack vare fina miljöer, kostym och helt okej actionsekvenser. Annars finns det inte mycket att säga om den här filmen... Rätt så tråkigt och förutsägbart.
Rai
2018-02-27
Va? Är filmen redan slut? Råkade visst somna!!!
Tsurugi
2017-09-15
Bättre än vad jag hade väntat mig. Skakig kamera i actionsekvenser är något som alltid irriterar mig och det är tyvärr mycket av den varan i denna filmen. Inget mästerverk men heller inte dåligt, ganska sevärd.
widez
2017-04-09
Halvunderhållande remix av den ursprungliga sagan. Finns egentligen inget i filmen som går att peka på och säga att det är bra men det är inte heller katastrofalt dåligt så det blir en svag tvåa!
1idiotzebra
2017-02-02
Meh, har sina stunder men skådespelet är ytterst medelmåttigt.
supermancover
2016-09-28
Det bästa med filmen var att Florence + the machine körde outrot.
Visa äldre kommentarer »