1.2

Snow Sharks

Bärs, snowboards och fulla ungdomar har samlats för att fira det årliga Bikini Ski Day partyt i en liten bergsby. En ovetande åkare råkar utlösa en lavin som väcker liv åt en blodtörstig förhistorisk jättehaj. Med en omättlig aptit för människokött hugger den efter allt som rör sig. Snö och ogenomtränglig terräng bortkopplar dem ifrån omvärlden. Den lokala sheriffen måste nu ta hjälp av snowboardåkare för och få stopp på ätandet innan hela berget förvandlas till en enda stor matplats åt bestarna.

Originaltitel Avalanche Sharks
Regissör Scott Wheeler
Manus Keith Shaw
Genre Action, Science Fiction, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Alexander Mendeluk, Kate Nauta, Eric Scott Woods, Richard Gleason, Gina Holden, Emily Addison, Benjamin Easterday, Kelle Cantwell, Nicole Helen, Mike Ruggieri, Erin Ross, Patrizia Cavaliere, John Hundrieser, Mika Brooks, Erika Jordan

dudson
2019-04-22
Dåligt som i världsmästerskap dåligt. effekterna/ skådisarna. ja fan allt!!
Jamesa
2017-12-29
Tråkigt och dåligt på alla områden.
Robkiller
2015-10-04
En av många lågbudget hajfilmer.. och ungefär lika usel som de andra... usla effekter, risiga skådespelare och en kass handling... lite fina vyer dock...
F-M-J
2015-05-06
Anledningarna är många för att få göra hajfilm i dessa dagar. Dem har till och med lyckats lokaliserat sig till snöprydda berg via en indian förbannelse. Eftersom jag lider av en okänd sjukdom som gör att jag tvångstittar på varje film som innehåller fenor och blod så kommer inte förbannelsen om "skukkum" undan mig. Betyget blir en mycket stark etta eftersom den håller någorlunda när det kommer till karaktärer och det finns en form av dynamik i jämförelse med många andra bidrag till genren.
santiago
2014-12-24
Så förbannat dålig att jag lyckades tugga sönder min näsa och ändå tycka det var roligare.
Dele
2014-08-08
Faktiskt inte riktigt lika usel som "Sand Sharks". Rejält dåligt och dumt är det ändå.
2014-07-23
Efter den värdelösa Sand Sharks förstår jag ej varför jag valde att även se den här, måste vara värmen som tär på omdömet. Lika värdelös oavsett och knappast tillräckligt med "hajattacker" heller för den delen.
Asmorod
2014-04-01
Jag blir hellre uppäten av än haj än ser den här igen.
TheHorrorfan
2014-03-09
Trots sin kasshet, så gick den ändå att kolla på.