Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Snobben


Snobben inleder sitt största äventyr någonsin för att möta sin ärkefiende, medan hans bästa vän Karl påbörjar sitt egna episka uppdrag hemma.


Originaltitel The Peanuts Movie
Regissör Steve Martino
Manus Bryan Schulz, Craig Schulz, Cornelius Uliano
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Bill Melendez (röst), Noah Schnapp (röst), Hadley Belle Miller (röst), AJ Tecce (röst), Noah Johnston (röst), Venus Schultheis (röst), Alexander Garfin (röst), Francesca Capaldi (röst), Mariel Sheets (röst), Rebecca Bloom (röst), Kristin Chenoweth (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 270
Filmnummer 118559

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-09-29
Varför gör dom så här med gamla trogna filmer, serier! Hatar när man gör om gamla tecknade filmer till 3D, eller vad det nu kallas. Ett annat exempel är Babar! Jag gillade den tecknade serien rätt bra, men i 3D? URK!!!
KimEkberg
2020-08-04
påläst i sina snobben-troper, men för actionpackad och sockersliskig för att det ska gå att riktigt gilla den. Bitvis fina animationer, och bra att barn dance-låten får vara med hela tre ggr.
92axha10
2019-06-21
Inte mycket att säga. Det är Snobben, man gillar eller inte.
HerrNenne
2017-11-20
Fy fan vad Snobben är tråkig. Charlie Brown är en intressantare karaktär, men ledsnar även lite där när hårt arbete inte lönar sig och känns igen.
AlbinWesley
2017-03-08
Urhärlig - trogen serierna med sina underbara karaktärer och sin vänliga humor. Enormt snygg i utmärkt moderniserad 3d-animation som fungerar oväntat väl. Oändligt charmig, jag faller pladask.
Stygga-Vargen
2016-07-17
Lånade denna på bibblan och skrattade faktiskt från början till slut! Det här är bland det roligaste jag sett på länge! Karaktärerna är som de alltid har varit och det här väl en ganska klassisk Snobben-berättelse men allt känns ändå nytt och fräscht! Filmen är dessutom väldigt snyggt animerad!
myslas
2016-05-29
Om man bortser från den nya animeringen så finns det inte mycket nytt att hämta här, det är samma Snobben-historier man läst och sett förr. Det är snyggt gjort och visst skrattar man lite och de rätt barnsliga skämten men det är inte tillräckligt för ett högre betyg. Stark tvåa ändå.
Barneyk
2016-05-28
Jag har aldrig riktigt fattat grejen med Snobben. Även när jag var liten tyckte jag det var rätt tråkigt och det är inget jag kommit att uppskatta som vuxen heller. Däremot är jag impad över hur trogen och lik den är originalet i stil osv trots att den är 3D-animerad.
Zeds2003
2016-04-28
Skön snobben-anda, MEN för lång och seg berättad för 90 min!

2016-04-04
Snäll och mysig men lyckas inte alltid fånga samma otvugna atmosfär som serierna utan vill hellre göra sig rolig eftersom filmbolaget kräver det. Den största svagheten är Snobbens romanskrivande, vilket inte fungerar särskilt bra i kontrast med den rätt eleganta inramningen av alla klatchiga karaktärer.
Visa äldre kommentarer »