Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.9
av 5

Snatch


Diamanttjuven och kuriren Franky Four Fingers anländer till London på väg till New York, där han skall leverera en diamant av enorm storlek till sin chef Avi. Dessutom har Franky i uppdrag att överlämna några mindre ädelstenar till Avis kusin i London, Doug 'The Head'. Medan Franky ändå är i stan, tänker han efter ett tips av Boris 'The Blade' satsa en summa pengar på en illegal boxningsmatch. Franky är helt omedveten om att han går rakt in i en fälla. Boris tänker nämligen med hjälp av sina två hejdukar Vinny och Sol "befria" honom från den åtråvärda diamanten, när han intet ont anande kommer till vadslagningskontoret.


Originaltitel Snatch.
Alternativ titel Snatch: Pigs and Diamonds
Regissör Guy Ritchie
Manus Guy Ritchie
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Brad Pitt, Vinnie Jones, Benicio Del Toro, Ewen Bremner, Rade Serbedzija, Dennis Farina, Jason Statham, Robbie Gee, Alan Ford, Lennie James, Jason Flemyng, Stephen Graham, Ade, Mike Reid, Andy Beckwith, Sorcha Cusack, Sam Douglas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26260
Filmnummer 1203

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Gannon
Snatch är en film med flera lösa handlingar som på en genialt sätt binds ihop. Filmen börjar med att ett gäng män, däribland Franky Four Fingers (Benicio Del Toro), stjäl en stor diamant i An...   Läs mer »

Skapad 2019-11-12 av Kiril
För snart fem år sedan var Guy Ritchie en reklamfilmsregissör som fick tillfället att med en liten budget göra en gangsterkomedi av sitt eget manus. ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels” hette ...   Läs mer »

Kommentarer


pelikan
2023-04-16
Bra gång två också! (Men pinsamt att jag hade glömt den...)
ToddDowney
2022-04-28
Måste höja betyget från en 3a till en 5a. Har mer uppskattning för filmen nu 15 år senare. Synd att Brad Pitt inte gör fler sådana här filmer. Kanske slå ihop sig med Guy Ritchie igen.
Starkbröl
2022-02-15
Ganska kul men inte så kul som förväntat. Stark trea/svag fyra. Statham kan vara okej när han vill, synd att han blivit typecastad i Transporter-sörjan.
Rai
2020-12-01
Nja, den här filmen sa mig inte mycket. Den var mest seg!!!
MovieNerd
2020-06-14
För mycket serietidningskänsla på nåt sätt, Lock Stock har vad jag minns inte alls samma känsla och den gillar jag betydligt bättre.
StaffanE71
2017-12-24
Klockren Guy Ritchie. Helt klart sevärd om du gillade Lock Stock... Stark 4'a.
wasteoftime
2016-12-25
Alltså, jag minns ju att jag verkligen diggade denna som yngre, speciellt första gången jag såg den. Det var en av de första filmerna som jag gick och köpte direkt efter att ha sett den, så bra tyckte jag att den var. Jag kan ju inte riktigt se varför, idag. Det är inte dåligt, absolut inte, men det är tråkigt. Åh så tråkigt. Dock en av Stathams bättre filmer, innan det ballade ur totalt för hans del med action-bil-träsket. Den har några småroliga scener här och där, men inte mycket mer. 0,1 på SH-skalan.
RustyFilm
2016-12-10
En gangsterkomedi där blod och våldsamheter blandas med luriga leenden på Tarantino vis. Jag tycker man sett för mycket av det här, man blir mätt. Brad Pitt lyser lite i en annars ganska grå röra
TheHorrorfan
2016-06-04
Riktigt kass alltså. Kändes som en väldigt billig produktion.
YouAreNrIchi
2016-05-31
Mycket roligare än Lock Stock faktiskt. Jag borde ha sett den för länge sedan.
Visa äldre kommentarer »